Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondjam a páromnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam a páromnak hogy rosszul esik hogy olyasvalakivel van jóban aki velem nagyon bunkó?

Figyelt kérdés
Nagyon közel áltam apárom egyik közeli barátjához de pár hónappal ezelöt megszakadt a baratságunk. Azóta nem beszélunk de együtt dolgozunk szóval még látjuk egymást. Borzasztó kicsinyes és gonosztud lenni és nehéz továbbtennem magam rajta. A párom viszont még mindig jóban van vele és néha ez rosszul esik. Megbeszéljem vele?
2024. jan. 31. 15:21
A kérdező szavazást indított:
próbáld meg elfogadni a helyzetet és ne emlitsd meg a párodnak
beszélj a pároddal és mond el neki hogy bánt a helyzet
beszélj a pároddal és kérd meg hogy ne beszéljetek a barátjáról és lépj tovább
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Mond el neki!

Azért egy nem egy haveri kapcsolat ahol azzal kéne barátkozni akivel a párunk nagyon nincs jóban!

Ezt még egy sorsavetett incell is tudja!

2024. jan. 31. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
13%

Én nem tenném. A férfiak nagyon érzékenyek a barátaikat ért kritikára. Valszeg a következőket hallanád tőle: túl érzékeny vagy, tedd túl magad rajta, biztos vagyok benne, hogy nem úgy gondolta stb.

Te meg mégjobban megzuhansz, mert ugy érzed nem védtek meg, csorbul a biztonságérzeted a párod mellett.

2024. jan. 31. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg elmondanám, legalább tudni fogod, hogy te vagy a fontosabb vagy a barátja, aki téged bánt. Ha téged szeret téged választ.
2024. jan. 31. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban az érzéseket érdemes megbeszélni, igen. Erről is szól. Persze ne az legyen a fő témája a mondandódnak, hogy te azért érzed rosszul magadat, mert ő jóban van vele, ez nem fog eredményre vezetni.

De az érzéseidről beszélj... játszmák nélkül. Asszertivitás mondja el igazán jól, hogy egy ilyen szituációban hogyan is lehetne helyesen lekommunikálni a dolgot.

2024. febr. 1. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!