Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok jóban lenne az exével?
Őszintén szólva nem tudom, mert miért pont az exre féltékeny valaki amikor már vége és csak beszélgetnek, de egyébként kimutatja a partnerének, hogy őt szereti ami arra enged következtetni, hogy elmúltak az érzések a volt társ , csak nem az a fajta emberek, akik úgy tesznek mintha a másik nem létezne.
Ha már az exre féltékeny valaki, akkor a jövőbeli nőkre, akikkel összeismerkedik barátság szintjén miért nem az? :D
Érted: Miért féltékeny a múltra, de a jövőre nem?
Az más tészta, hogy a kapcsolatban a párjával nem foglalkozik és az exre koncentrál inkább, vagy minden másra és hatodrangú a partnere.
Viszont, akkor el kell szépen búcsúzni,nem féltékenykedni.
Ha meg első perctől fogva, vagy a kapcsolat elején tudja az egyik, hogy nemrég szakított a másik alannyal és még őt siratja, akkor minek jött vele össze? Olyan esetben semmi joga nincs féltékenységre, hiszen tudta, hogy pótlék, nem kellett volna elfogadni a búfelejtő szerepet, akkor is jobb megoldás a szakítás, mint a féltékenységi jelenetek.
"a jövőbeli nőkre, akikkel összeismerkedik barátság szintjén miért nem az? :D"
Nekem az is az. Régi ellenkező nemű barátok nem zavarnak...Nekem is van.
Mindenki maga tudja.
Nem értitek a lényeget.
Direkt oda írtam, hogyha nekem kimutatja, hogy szeret és mondja is, akkor miért kéne féltékenynek lenni exre, vagy más nőkre?! Most akkor a budos életben ne legyenek ellentétes nemű barátai vagy, mi? 🤣
Az megint más direkt fel van tüntetve, hogyha a partnere búfelejtő, vagy csak "Ha nincs más, akkor ő is jó" esete történik.
De hogyha a kapcsolatban szívét-lelkét kiteszi a partnerének, akkor miért baj az exxel való barátság, vagy másokkal?
Birtoklóak vagytok ennyire, vagy önbizalomhiányosak? 😂
6: én értettem, amit írtál és fel is pontoztalak, de... szerintem az ilyen búfelejtő dolog nem annyira egyértelműen fekete vagy fehér... Én most konkrétan tudnék olyan példát a saját életemből, amikor elég volt egyszer felbukkannia az exnek és borult minden...
Nem minden lezárt, ami annak tűnik...
6 mindenki értette. Van akinek belefér van akinek nem.
Ha ez birtoklás akkor ok...legyen az 🤷🏻♀️.
Mindenkinek más fér bele. Nekem ez nem és pont.
#5:
Te írtál én nekem és nem fordítva kezdjük ott és én is csak a véleményem osztottam meg.
Más esetekben mindenki kivétel nélkül azt írja, hogy nem kéne önbizalomhiányosnak lenni, birtoklótípusúnak, megkellene bízni a másikban ha nem ad rá okot, hogy az légy.
Akkor egy ex, vagy egy jelengeli/jövőbeli barát miért olyan nagy dolog?
Egyébként mit teszel, ha az exxel ír? Belenézzel a telóba, megkéred, hogy fejezze be, követted őket ne adj isten, vagy csak hisztizel, durcizol? Miért nem szakítasz inkább, hogyha egyszer nem bízol benne bár ő nem adott rá indokot, vagy ugyancsak szakítasz, mert adott rá okot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!