Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok jóban lenne az exével?
Akkor te úgy jártál, eléggé érdekes, hogy nem esett le, hogy téged nem szeret mondjuk...
(Biztos elvakított az iránta érzet szerelem :/)
Két exemmel beszélek. Az egyik a volt férjem, van közös gyerek, nyilván egyeztetnünk kell gyakran a gyerek ügyeiben.
A másik egy gyerekkori barát, akivel jártam is, nagyon régi sztori, már semmi közünk egymáshoz érzelmileg egy haveri viszonyon kívül. Semmilyen intim témáról nem beszélünk, neki is van kapcsolata, nekem is. Akár a párom füle hallatára is beszélek vele telefonon, nincs titkolnivalóm ezzel kapcsolatban.
Zavarna, igen.
#6! Vannak ellentétes nemű barátaim. Csupa olyan ember, aki emberileg rendben van, de soha a büdös életben nem kívánnám meg. Az exeimet viszont valamikor biztosan kívántam szexuálisan. Fura lehetsz, ha te nem😁
Elég gáz, ha nem érted a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!