Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok jóban lenne az exével?
Párom még mindig keresi az exét, meg elmondta, hogy még mindig szereti, de szerinte ebben nincs semmi rossz, hisz nem akar tőle semmi olyat.
Ti az ilyesmit elfogadnátok? Nem tudom mit tegyek, mert rosszul esik, de ő állítja, hogy ebben nincs semmi, ez normális.
Marhajófej...
Ilyenről az ember nem beszél a párjának a társának.
Hogy szereti még meg hasonlók, menjen az ilyen a francba.
ÁLLJ!
Én jóban vagyok pár exemmel. A mostani barátnőm is, az övéivel.
DE! A te esetedben ez nem "Jóban vannak." Ez konkrétan SZERELEM!!! Te meg egy veréb vagy!
Dugd meg alaposan, minden likát, aztán küld el!!!
Én jóban vagyok majd az összes exemmel, szépen váltunk el, emberek vagyunk. Mindegyik srácnak van már új csaja, felesége és/vagy gyerekei.
Egy évben párszor egymásra írunk egy mizut, vagy ha úgy hozza az élet találkozunk és -beszélgetünk.
A páromat nem zavarja, az egyiket személyesen is ismeri. Sőt múltkor ő szolt rám, amikor egy már kifutott terméket szerettünk volna venni az egyik bútoráruházban, hogy kérdeztem meg azt a volt barátomat, aki a lánc egyik vezetőakármicsodája, hátha elő tud túrni a raktárból egy olyan terméket ami nekünk kellett.
Nekem eszembe nem jutott volna a srácra ráírni ez ügyben, mert egyszerűen kiment a fejemből, hogy ő ott dolgozik.
A párom valahogy minden lánytól haragban vált el, úgyhogy ő nem tartja velük a kapcsolatot.
De sosem zavart engem sem ha valamelyik volt barátom ráírt vagy találkozott egy régi partnerével.
"elmondta, hogy még mindig szereti, de szerinte ebben nincs semmi rossz, hisz nem akar tőle semmi olyat."
Veled van, de mèg mindig őt szereti, ès ebben nincs semmi rossz? Persze, nem akar tőle semmit, mert az ex nem akar...maradjunk annyiban.
Èn ezután a kijelentèse után ajtót mutattam volna neki. Nem azèrt mert jóba akár vele lenni, hanem mert szereti is. Így nincs èrtelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!