Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért zavarja hogy jóban vagyok a családommal?
Figyelt kérdés
Mindig kiborul ha a kishúgomat megölelem vagy adok neki puszit. Szerinte ugyanúgy bánok vele mint a családommal és nem adhatnék egyetlen családtagomnak sem ölelést, sem puszit.2023. szept. 20. 11:46
1/12 anonim válasza:
Inkább örüljön neki, hogy ilyen családod van! Manapság már ez is ritka.
Szerintem nem való hozzád a barátnőd.
3/12 anonim válasza:
Nem normális a barátnőd. Halál komolyan. Szerintem ez marha toxic hozzáállás.
4/12 anonim válasza:
Neki milyen a viszonya a családjával? Lehet mert otthon nincs minden rendben, a te idilli családod szívfájdalmat okoz neki.
Természetesen ez nem menti fel, de talán megmagyarázza a viselkedését.
5/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta ő sose ölelné meg egy családtagját se, puszit se adna nekik
2023. szept. 20. 15:47
6/12 anonim válasza:
Szelintem iligy a balátnőd.
Beszélgess el vele lészleteszen.
7/12 anonim válasza:
Hát, sajnos nem mindenki családja van közel érzelmileg.
Nekem a nagypapám volt szexuálisan abúzív, és hát én sem szeretem ha idős férfiak megölelgetnek, puszilgatni próbálnak, még így sem, hogy 30 felett vagyok már.
Lehet nála is volt valami a családban. Nem feltétlen az ami nálam, de valami lehetett.
8/12 A kérdező kommentje:
Ilyesmi nem volt, csak sosem volt olyan közel a családjához ezek szerint.
2023. szept. 20. 19:27
9/12 anonim válasza:
Ez a csaj off szét turja majd a családod nekem is volt ilyen exem, menekülj amíg lehet.
10/12 A kérdező kommentje:
Mi történt?
2023. szept. 20. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!