Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak Nem szerelmes belém? Egy éve hogy együtt vagyok a párommal, de ez a kérdés napi szinten emészt és felmerül bennem.
Egy éve hogy együtt vagyok a párommal, de ez a kérdés napi szinten emészt és felmerül bennem. Nem is tudom hogyan fogalmaznám meg, az visszataszító számotokra ha a párkapcsolatban a lány ragaszkodó, bújós, kimondja és kimutatja az érzéseit? Pl. egész nap otthon vagyunk a párom családjánal, de rám se néz, nem szól hozzám, semmi programot nem csinálunk egész nap. Ez sokszor így van akkor is ha kettesben vagyunk. Magától szinte sosem ad egy puszit, nem ölel meg, és ez néha úgy bánt, hogy elsírom magam emiatt és megkérdezem tőle szeret e valójában- ilyenkor mosolyog, néha nevet, forgatja a szemét és azt mondja őt nagyon untatják ezek a kérdések. Szeret egyáltalán ha sosem mondja ki és nagyon ki sem mutatja ? Tudom lehet úgy tűnik hisztis vagyok , vagy csak túl gondolom az egészet? Nagyon érzékeny vagyok és sokszor elsírom magam az ilyen dolgokon . Tudom talan mas okokból fakadóan vágyom ennyire a szeretetre . Hogy viselkedjek , hogy “vonzó” nő legyek a számára és ne egy kislány ( már többször mondta ) . Kérlek adjatok komoly választ nagyon fontos lenne . Köszönöm
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!