Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennétek olyan nővel kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek olyan nővel kapcsolatban aki még egy éve rondának látott?

Figyelt kérdés
Egy éve megismerkedtem egy nővel akkor így mondta hogy hát nem vagyok valami vonzó, meg hogy el vagyok hízva és így nem vagyok az esete, azóta ilyen friendzónába kerültem de folyamatosan udvaroltam neki, nagyon sokat beszélgettem vele, nagyon sokat segítettem neki, mindig mellette voltam, de egy hete kötélnek állt és hagyta hogy megcsókoljam, találkozunk, alakul a kapcsolat, de most én ijedtem meg, hogy csak pótlék vagyok vagy nincs ló szamár is jó effektus van
2024. jan. 30. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szuper vagy 7-es, csak így tovább, megy ez.
2024. jan. 31. 01:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolat nem lenne de egyszer megfektetném
2024. jan. 31. 01:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne agyald túl a dolgot inkább örülj hogy így alakult és hozd ki magadból és a helyzetből a legjobbat.
2024. jan. 31. 06:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy téged rondának látott, még simán randiznék vele.
2024. jan. 31. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!