Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek olyan nővel kapcsolatban aki még egy éve rondának látott?
Figyelt kérdés
Egy éve megismerkedtem egy nővel akkor így mondta hogy hát nem vagyok valami vonzó, meg hogy el vagyok hízva és így nem vagyok az esete, azóta ilyen friendzónába kerültem de folyamatosan udvaroltam neki, nagyon sokat beszélgettem vele, nagyon sokat segítettem neki, mindig mellette voltam, de egy hete kötélnek állt és hagyta hogy megcsókoljam, találkozunk, alakul a kapcsolat, de most én ijedtem meg, hogy csak pótlék vagyok vagy nincs ló szamár is jó effektus van2024. jan. 30. 22:36
2/14 anonim válasza:
Nem. Első alkalommal megkettyintetné magát egy helllyes pashee-val.
4/14 anonim válasza:
A másik faszi meg erről álmodozik, hogy majd megszépül idővel a nőnek.
Férfiak, NeM tUdJáK mIt AkArNaK.
5/14 anonim válasza:
Nem. Nem talált jobbat, akkor keresgéljen csak, engem hagyjon békén.
6/14 anonim válasza:
Ha csak azt mondta, amit írtál, az annyi, hogy nem vagy az esete+indoklás, nem pedig az, hogy rondának lát.
A barátnőm pl azt mondta, hogy nála a "nem az esetem" kategória az, akit szingliként nem húzna jobbra Tinderen, de ha a baráti körébe lenne, mint valaki, akivel régóta jóban van, akkor simán szóbajöhetne (ha nem lennék neki én :D)
7/14 anonim válasza:
Jol erzed.. aki ilyent irna hogy nem akarta egybol meghuzatni magat az nagy marhasag.. itt nem is a szexrop volt szo ha nem , hogy leterelt elsonek..
8/14 anonim válasza:
#7: akkor ezt most fordítsd le magyarra kérlek.
9/14 anonim válasza:
Nem azert koptatta le a no mert nem akart szexelni egybol , ha nem mert nem jott be neki a kerdezo. Mostanra azert engedte magat mert vagy kihasznaltak vagy nem talalt jobbat.
10/14 anonim válasza:
7-9 es voltam 8 asnak a forditas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!