Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40+ éves feleségem másba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ éves feleségem másba szerelmes. Nagy a korkülönbség, több, mint 20 évvel vagyok idősebb. 12 év házasság, két gyerek. Ezer szállal összebogozva. Engem szeret, mondja, a másikkal megéli a szenvedélyt. Én elengedném, ő nem akarja. Véleményetek?

Figyelt kérdés

jan. 27. 02:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
35%

4-es vagyok.

Azért láthatod hazugságnak ezt a kutyakomédiát, mert az is.

A volt feleségemre emlékeztet a párod. Annyi különbséggel, hogy nálunk először rossz lett a szex, majd kevés, majd semennyi. Ment a hantázás, hárítás ezerrel. Beláttam, hogy együtt nem fog menni, vitte a gyerekeket magával. Nem telt bele fél év, és láss csodát: szerelmes lett és az új pasival olajozottan ment a kufirc. Nekem is beadta,hogy keressek szexre nőt magamnak még a válás előtt, de lefogadom, hogy nem tűrte volna, amíg neki nem jön be az új hapsi a képbe.

Ő is azt csinálta, mint a te feleséged, csak prolibb stílusban: jó volt az otthon biztonsága, kényelme, egy ideig még a közeledésemet is eltűrte. De már akkor tudta, hogy lesz még más farka az ő lába között, ezt nagy összegben lefogadom. Ahogy a te nejednek is lett. Viszont a biztonságot, a családi közeget nem akarja feladni a bizonytalanért.

Röviden mindkét nő csak és kizárólag a jót akarja kivenni a kapcsolataiból. Ezért nem akar elköltözni tőled a gyerekekkel.Egyelőre.

Úgy érzem nem igazán érzi át azt a vívódást, amivel küzdesz. Ezért kellene nagyon higgadtan és tárgyilagosan beszélni vele az érzéseidről és tisztázni a helyzeteteket. Amit ő csinál, annak ára van: vagy kiáll melletted és a család mellett, amit 12 éve választott, vagy menjen a szerelem után. "...ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret."

jan. 27. 15:45
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem túl toleráns vagy. Nem magyarázat, hogy fiatal, alig élt anno..ezt anno kellett volna ésszel “felmérni”, nem utólag rájönni dolgokra:) Az utolsónál van a pont. Neked kell döntést hozni. Ő a végtelenségig fogja folytatni a se veled se nélküled “ játékot” amiben Te szép lassan tönkre fogsz menni.
jan. 27. 22:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Erre van az a mondás biztos ismered ez nem az, add vissza a babaruhat című dolog. Magyarul szerintem tudatosítsd, hogy nem átjáró ház az életed, úgy döntsön, hogy utána a következményeit is viseli. Nem akar most kockáztatni, ezért két vasat tart a tűzben, itt csak az a kérdés, meddig vagy ilyen türelmes.
jan. 27. 22:34
 24/25 A kérdező kommentje:

19-es: „nem jó egyedül lenni” – ezt sem tudom. Ezerrel dolgozom, tolom magam előtt, ami(ke)t létrehoztam. Szeretném rendben átadni, de nagyon nehéz a több nagy gyerek ellenére sajnos. Egyelőre nem találok jelöltet és nem érek rá „öregnek”, magányosnak lenni. Persze nem bántásból mondom, a jóakaratot értem.

4-es: „Jó volt az otthon biztonsága, kényelme” – Ilyen egyszerű volna? Mióta élek, tanulom a nőket. Nem sikerül mégsem megérteni ezt a mechanizmust, mindig volt és lesz meglepetés😊. Nincs ez átgondolva így. Túl racionális, túl hím-gondolat. A feleségem az energiáit ösztönből meríti. Úgy tudatos, hogy ösztönös. A boldogsága vagy durvaságai is ebből fakadnak. Nem hazudik – él. Pont ez a nehézség is. Valahogy másik dimenzió. Válás esetén a sok baj és a család, gyerekek sérülése racionálissá tesz vmi olyasmit, ami nála a lelkében zajlik és igazából nincs köze ehhez a végiggondoláshoz. Olyan ez, mint egy színes pillangó. Nézed és nem fogod meg.

„…ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret.” – köszönöm neked József A. Eszmélet – ét. Elolvastam, megkönnyeztem.

22-es: „Nem magyarázat, hogy fiatal, alig élt anno…” Igaz. De én is elvettem a kétségeim ellenére. Vagyis megérdemlem, amit kapok😊.

„Te szép lassan tönkre fogsz menni.” Nos, ez az. Ha kikészülök, nem magam miatt aggódnék, hanem azért, mert dolgom van még, nem kevés. A gyerekek is kicsik, nagy a ragaszkodás. Szóval, mégiscsak dönteni kéne. Törekszem is erre, csak óvatosan kell azt hiszem.

23-as: „add vissza a babaruhat…” (Zalatnay) Igen. Én visszadnám neki a babaruhát, ha kérné. De nem kéri. Türelem és türelem – jó nagy dilemma.

Köszönöm Mindenkinek!

jan. 28. 04:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Feleséged egy T.A.H.Ó.
jan. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!