Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ éves feleségem másba szerelmes. Nagy a korkülönbség, több, mint 20 évvel vagyok idősebb. 12 év házasság, két gyerek. Ezer szállal összebogozva. Engem szeret, mondja, a másikkal megéli a szenvedélyt. Én elengedném, ő nem akarja. Véleményetek?
Ha másba szerelmes akkor téged nem szeret.
Amúgy valszeg nem is szerelmes a másikba, csak van egy fellángolás, ami 2 hónap múlva úgy tűnik el ahogy jött. Csak unatkozik az a baja.
Nagy a korkülönbség, több, mint 20 évvel vagyok idősebb.
Így jár az, akinek fiatal, huszonéves lány kellett, amikor beköszöntött a kapuzárási pánik
Amikor majd jobban összegabalyodik a másik faszival, akkor majd lelép, ne aggódj.
Valószínűleg lelkiismereti problémái vannak. Vagy csak egyszerűen liánozik-amíg nem biztos a másik szerelem, kapaszkodik beléd.
Mondanám, hogy sajnállak, mert sajnállak. De ez bármelyikünkkel előfordulhat sajnos. A világ nem ér véget ettől neked sem.
Amennyiben komoly a dolog, szerintem is hagyni kell a picsába, hadd menjen. De akkor menjen és ne játsszon a másikkal.
Gondolom a közös gyerekeitek komoly érv a maradása mellett. Nem tudom milyen korúak, de ha még kisebbek, teljesen érthető, hogy nem akarja őket megbolygatni egy ilyen dologgal, ami még ráadásul nem is 100%osan biztos.
Nekem is volt már ilyenre ingerem, de tudatos döntésem, hogy nem bonyolódok ilyen történetekbe. Legalábbis most nem. Talán ha kiröpülnek a gyerekek (de addigra meg lehet már nem lesz rá ingerem, akkor így jártam).
41N
5-ös, neked tökmindegy, sosem lesz nőd, még ha a körülötted élő összes aggastyánt is választják helyetted a fiatal csajok....
Kis s.ggtapasz, manófejű kukikák semmilyen nőnek nem kellenek.
"férfi ember nem bízik olyan lénybe aki havonta 1x a semmitől vérzik pár napon keresztül"
.....es nem doglik bele :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!