Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40+ éves feleségem másba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ éves feleségem másba szerelmes. Nagy a korkülönbség, több, mint 20 évvel vagyok idősebb. 12 év házasság, két gyerek. Ezer szállal összebogozva. Engem szeret, mondja, a másikkal megéli a szenvedélyt. Én elengedném, ő nem akarja. Véleményetek?

Figyelt kérdés

jan. 27. 02:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

Bizony, azért nem akar elhagyni, mert beismerné, hogy csak most tudta meg mi a szerelem és csak komplexusból volt veled.. amit átél nem szenvedély, hanem szerelem, téged meg apján/családtagjának tekintett valaki más helyett kötődött hozzád. Fél váltani, mert nélküled sosem volt lehetősége élni, önállónak lenni, csak téged ismer, hozzád nőtt fel. Senkit nem érdekel, hogy vannak gyerekeitek, akkor is beteg az egész. Te már egy idős bácsi fejével gondolkozol, elengednéd szerelmeskedni, ő meg még olyan, mintha most élni a fiatal felnőtt korát, mert nem engedte a veled való kapcsolata felnőni. NAGYON BETEG. Nyilván el kell válni, minden jobb a gyerekeknek, mint ilyenben tovább élni.

MINDEN korkülönbséges kapcsolat két sérült ember beteg egymásratalálása, senkit nem érdekel, ha a mazo szereti, ha a szadista elveri és akár bele is pusztulna, nem normális viszony.

jan. 27. 09:01
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
11, honnan veszed mégis mindezt? Ki bántott?
jan. 27. 09:49
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Ez csak szex, ne gondold túl.

Ha elküldöd bukod a családod és ő megy a másikhoz. Neked meg nem marad más mint kéthetente egy hétvége a gyerekekkel, meg az üres lakás.

jan. 27. 10:14
 14/25 anonim ***** válasza:
13, hazugságon alapuló házasság mivel jobb?
jan. 27. 10:15
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
El kell érni dolgokat az életben ahhoz, hogy felismerd, hogy egy punci/farok, amihez kizárólag te nyúlhatsz nem a legnagyobb érték az életedben.
jan. 27. 10:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Kinek mi, kedves 15-ös.
jan. 27. 10:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A feleség persze hogy nem akar válni. Tudja jól hogy a másik pasi csak szexet akar, esze ágában sincs nyakába venni 2 idegen gyereket.

Neki jó így. Van párkapcsolat, pénz, stabilitás és érzékiség. Csak nem egy pasitól.

jan. 27. 12:38
 18/25 A kérdező kommentje:

3-as - :-) Semmilyen kapuzárási pánik nem volt. Együtt dolgoztunk, ő lett belém szerelmes. Én hosszú ideig húzódoztam pont a korkülönbség miatt. Aztán mégis… született 2 remekség. 11, 7 évesek. Nekem már volt az előző házasságomból, ők régóta kirepültek. Tehát nem "kellett", hanem belementem.

4-es, "hagyni kell... hadd menjen" - nem akar menni, ragaszkodik hozzám és persze a gyerekekhez. Velem elmúlt a szerelem, a másikkal szenvedély van. És egyébként a mi életünk is megváltozott, jobb lett a szex, én is kedvesebb vagyok, jobban figyelek rá. Ami a legrosszabb, amit nem tudok megemészteni a másikkal való együttléten kívül a chatelés, szerelmi "turbékolás", a napi-kétnapi telefonok, miközben ezerrel dolgozom. Tudok erről is amúgy, de az egészet egy jó nagy hazugságnak látom. Mindhárman hazudunk. A pasi a feleségének, akivel nem él már együtt, de van közös gyerek, a saját anyjának, a feleségem nekem, amikor éppen chatel vagy telefonozik vagy szeretkezik, én, amikor megoldásként "kikacsintok” (Ezt is megbeszéltük. Egy alkalom volt, utána hatalmas patália az ígéret és megegyezés ellenére) Nincs is időm egyébként másra. Javasoltam, fordítsunk. menjen el a pasival, korban hozzá illik, talán van benne perspektíva, én bár van még erőm, sok a munkám, sokat vagyok „háztartásbeli” is, tanulok a gyerekekkel… - de valamikor végem lesz😊. Ő nem fogadja ezt el, de a szenvedélyt meg akarja élni, hagyjam őt, ahogy eddig is megbeszéltünk szinte mindent.

7-esnek mondom, hogy én is töprengek a várakozáson. Hátha az a megoldás valóban. De a folytonos „hazudozást”, chatelést, alkalmi megbeszélést, egyeztetést, mikor lehetnek együtt, nagyon nehéz… Plusz őt is lefoglalja a dolog. Szétszórt, csomó dolog úszik. Közös is meg az ő saját dolgai.

10-esnek: Igen, lehet / lehetett apakomplexus. Problémás volt a gyerekkor.

Bölcs szavak, 11-es😊. Van igazságod.

13-as: „Ha elküldöd bukod a családod” – nem akar menni és nem is egyértelmű, hogy a gyerekek vele lennének, noha szte nála KELL lenniük. De ez egyáltalán nem opció a feleségemnek. A szex persze átkozottul fontos. Kinyílt, ahogy írtam, jobb lett köztünk is a dolog. A másiktól a szenvedélyt, az ölelést kapja, a szex pedig náluk alakulóban😊. Csak a mindennapok ne lennének a háttérben!

14-es: Nos, igen. Én hazugságnak élem meg az egészet. Talán ez a baj.. Hm.

15-ös: Nem kell szégyenkeznem, tettem már ezt-azt, akár büszke is lehetek magamra😊. Ez nekem elsősorban lelki probléma. Persze a mással-szex sem egyszerű. A családunk egy bölcső/gömb/zárt struktúra, együttműködés a ragasztója és öröm. Ez sérül most. Egyébként őt is megértem, hisz fiatal, alig élt anno.

17-es. A pasi hős lovag. Felajánlotta, hogy elveszi gyerekestől, ami persze – mármint a gyerekek – képtelenség. Szóval a pasi is szerelmes. Ilyen „nője” kedvességben, szeretetben, szexbern nem volt még. A feleségem azonban még várna. Egyáltalán nem biztos abban, hogy a szeretett pasi jó hosszabb távra.

Külön éljünk / váljunk / vagy kibírjam? Ez itt a nagy kérdés..

Bocs a sok szövegért.

jan. 27. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
Bírd ki, nem jó egyedül lenni ilyen öregen.
jan. 27. 13:49
 20/25 anonim ***** válasza:
41%
Orrba-szájba csalnám az ilyet minden este más qurvával a közös pénzből. Aztán mosolyogva elmondanám neki. Meglátjuk meddig akar még maradni így. :)
jan. 27. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!