Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak már nem vagyok fontos, már nem szeret ha folyamatosan az elfoglaltságaira hivatkozik, semmire nem ér rá, közben pedig óraadó tankárként dolgozik napi pár órát?
Figyelt kérdés
Én is dolgozom, ráadásul én teljes munkaidőben, szóval nekem nagyon átlátszó a barátnőm indoka, nekem úgy jön le mintha minden más, hobbija, elfoglaltságai fontosabb lenne neki mint én, mint a kapcsolatunk.jan. 26. 19:13
11/11 anonim válasza:
Ezek szerint ő már nem szeretett téged. Jobb is, hogy vége lett akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!