Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves Nő vagyok és gyermeket szeretnék. 4,5 éve vagyok házas, 11 éve ismertük meg egymást, viszont még sohasem volt közöttünk szexuális kapcsolat. . . Férjemnek folyamatosan kifogásai vannak. Az utóbbi két évben már jóformán csak aludni járt haza?
Ha messze van az 5-ös én is itt vagyok, nyugodtan írj.
Nem lehet hogy van neki más valakije is rajtad kívül?
Az sem kizárt hogy aszex, igazából te ismered jobban.
És, hogy lehetett 37 évesen hozzámenni olyanhoz akivel egyszer sem feküdtetek le, aki nem is kívánt? Szerintem te is aszexuális vagy ill mindketten és bejött mindkettőtöknek, hogy a másik nem akar testiséget. Csak jött a bökkenő...hogy lesz gyerek? A férjed nagy valoszinuseggel kettős életet él, lehetetlen, hogy sosem legyen otthon, mert mégis hol tudna lenni minden nap egyfolytában? Az is lehet, hogy ő dug csak épp nem veled. Ezért is vannak kifogásai, nem kell neki egy kolonc a nyakába ha máshol megvan ami kell.
Ha meg gyereket akarsz akkor tudod hogyan fogan, csak pasi kell hozzá, persze a férjednek nehéz lesz elmagyarázni, hogy a Szentlélek szállt meg.
Habár ki tudja... Hisz egyszer már volt ilyen. 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!