Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 41 éves Nő vagyok és gyermeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41 éves Nő vagyok és gyermeket szeretnék. 4,5 éve vagyok házas, 11 éve ismertük meg egymást, viszont még sohasem volt közöttünk szexuális kapcsolat. . . Férjemnek folyamatosan kifogásai vannak. Az utóbbi két évben már jóformán csak aludni járt haza?

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 04:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Tehát 6,5 év alatt egyszer sem szexeltetek, de hozzámentél feleségül, majd újabb 4,5 év szexmentesség után gyereket akarsz tőle.

Ehhez nekem még korán van 😆

2023. dec. 27. 08:20
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Általában a házasság elején szoktak szexelni, később hidegülnek el egymástól a párok.
2023. dec. 27. 09:23
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
1000% hogy meleg
2023. dec. 27. 10:33
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Honnan veszitek hogy aszex?? tuti meleg aki alibifeleseget akart Csak aludni jar haza, elotte van a szeretojevel.

Hagyd ott a francba, menekulj

2023. dec. 27. 10:36
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
És miért mentél hozzá? Mert én ismerek egy ilyen párt, és ott a pasi meleg, a neje meg alibi feleség, aki azért vállalta be a "szerepet", mert volt 2 gyereke, és ez a pasi szép életet, és jövőt biztosít nekik.
2023. dec. 27. 11:13
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Volt egy ismerősöm, annak a testvére is együtt volt egy nővel kb 10 évig de egyszer sem volt köztük semmi. Még csók sem. Fél vett rengeteg hitelt, a nő utána kirúgta, most fizeti élete végéig a hitelt. Munkasszallon lakik. Ezt hívják verebnek. Papucs,csicska.
2023. dec. 27. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát ha ez a kérdés komoly akkor a problémád megoldására egyetlen lehetőséged maradt. Megbeszéled egy vagy inkàbb minél több gyakoris kandúrral hogy menjenek el hozzád napközben és ürítsenek beléd minél többen és minél többször amíg végül teherbe esel. Szarul hangziķ? Nyilván nem hangzik túl romantikusan de neked ennyi idősen már semmilyen más lehetőséged nincs,mert most komolyan mennyi az esély rá hogy belátható időn belül találnál egy tökéletes párt aki megfelelő társ és apajelölt is lenne? Aztán ki tudja hogy mennyit kellene még próbálkoznotok ahhoz hogy teherbe essél. Ez kb lehetetlen küldetés. Szóval írj ki egy kérdést hogy lenne-e szíves valaki teherbe verni téged csak úgy mert te ezt szeretnéd és várd a privátokat aztán holnap már bele is foghattok a projektbe ha a bxzi fèrjed lelépett otthonról.
2023. dec. 27. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tobb baratnom szult negyven folott, termeszetes uton estek teherbe, se nem trollok se nem flugos emberek. Nem szabad gyereket vallalni ott, ahol semmi nem stimmel agyilag.
2023. dec. 27. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Valaki tudja, meddig tart a téli szünet?
2023. dec. 27. 17:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Január 8-án kezdődik a tanítás 😁😁😁
2023. dec. 27. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!