Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak már nem vagyok fontos, már nem szeret ha folyamatosan az elfoglaltságaira hivatkozik, semmire nem ér rá, közben pedig óraadó tankárként dolgozik napi pár órát?

Figyelt kérdés
Én is dolgozom, ráadásul én teljes munkaidőben, szóval nekem nagyon átlátszó a barátnőm indoka, nekem úgy jön le mintha minden más, hobbija, elfoglaltságai fontosabb lenne neki mint én, mint a kapcsolatunk.
jan. 26. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is ilyen volt? Mert ha nem, akkor valóban gyanús. De ha igen, akkor lehet, hogy csak ilyen típus. Én is ilyen vagyok, nem szeretem, ha egész nap mással kell foglalkoznom, mármint, ez így csúnyán hangzik, de nyilván a munka, hobbi, barát, családok stb is fontos.
jan. 26. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megváltozott, hirtelen elfoglalt lett, pedig ez nem indokolható, akkor jogosan gondolod, hogy nem vagy neki fontos. Amúgy sose értettem sz ilyen embereket, mit kell a másikat hitegetni? Miért nem lehet megmondani neki, hogy inkább váljunk külön?
jan. 26. 19:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Alapvetően _valamennyire_ mindig ilyen volt, de azért jóval többet ért rá és foglalkozott velünk is, éreztem hogy én is fontos vagyok számára. Most viszont már oda jutott a dolog, hogy van hogy lemondja a hétvégét is _100 km-re lakunk egymástól_ mert inkább dolgozik/nyelvet tanul. Felhivni is már csak késő este lehet, mert ha nappal hívom akkor vagy tanít, vagy épp tanfolyamon van vagy épp nyelvet tanul.
jan. 26. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy beleunt a távkapcsolatba? Van rá terv, hogy a jövőben hogyan költöztök össze?
jan. 26. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor ideje lenne véget vetni neki a saját magát érdekében. Ha neki egyszer minden más és mindenki más előbbre van fölöslegesen vagy vele.
jan. 26. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mostanában lett ennyire ilyen, én elgondolkoznék rajta, hogy tényleg nem érdekled már őt
jan. 26. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy valakivel nyelvet tanul ....
jan. 26. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Ha te elutaznal érte, o inkább mással foglslkozik akkor legyél dühös, akadj ki ra, hagyd ott a francba
jan. 27. 19:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazatok volt. Ma szakított, azt mondta neki most a munkája, a karrierje fontosabb, mint egy párkapcsolat, főleg egy távkapcsolat.
jan. 29. 20:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Mivel valaki kérdezte még annyi, hogy én számtalanszor felajánlottam neki, hogy költözzön hozzám, de ő ebbe soha nem bent bele.
jan. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!