Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha ilyeneket likeolna a baràtod?
Figyelt kérdés
Likeolta a baratom egy olyan magyar enekesno kepet, akinek tudom, hogy szereti a zenejet. Abszolut nem kihivo keprol van szo, normalisan fel van oltozve a no, de hat nyilvan nem ismeri ot a baratom. Szerintetek ez gaz?2024. jan. 26. 11:29
1/5 anonim válasza:
Énekesnő képét like-olni? Miért lenne gáz?
Az én férjem követi facén a Jennifer Lopezt. Megmondom őszintén, cseppet sem zavar.
2/5 anonim válasza:
Engem az zavarna ha vki online él es a lájkolgatás neki fontos. Nen szeretem az olyan pasikat.
4/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy zavarna. Alapból ezt a lájkolgatást elég gyerekes dolognak gondolom, de egy zenészé pont beleférhet. Mondjuk sok értelme nincs, nyilván baromira érdekel egy hírességet hogy Kis Pistának tetszik az ő fotója vagy sem.
5/5 anonim válasza:
Nem gondolom extrán gáznak, de mivel én se csinálom fordítva, mert tisztelem annyira még a párom gondolatát is. Ezért nagyjából hasonló értékrendet várok a partneremtől fordítva.
Tehát nem csinálnék belőle "balhé-tárgyat", mindenesetre szép takarosan kiábrándítana.. bár már önmagában ez az egész social media is, amik mennek rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!