Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond nekem ilyeneket?
A barátommal beszélgettünk, és mondott nekem 1-2 dolgot. Összevesztem vele azon, hogy miért hanyagol engem, erre azt mondta fogadjam el, hogy ő ilyen, és neki sok dolga van, nem úgy mint nekem, és neki egy nő nem fog dirigálni, meg beleszólni a dolgaiba. Épp ellenkezőleg még ő fog megnevelni engem, mert túl sok dologba beleszólok. Az egyik ismerősének a felesége is hisztizik, mint én, és beleszól mindenbe, a pasi meg olyan, mint egy papucs.
Meg szerinte az sem probléma, ha egy férfi megüt egy nőt, mert lehet, hogy oka volt rá, és megérdemelte. De nekem legyen az a lényeg, hogy velem ez sose fog megtörténni ,mert ő ilyet sose tenne.
Mert egy hímsoviniszta proli.
Ez van, ha kizárólag küllem alapján választunk párt.
Minél messzebb az ilyen pszichopata tetűtől.
Alapból nem szeret! Ez faktum.
Arrogáns diktátor: “majd ő megváltoztat”.
És még nem rúgtad ki?!
Azért hanyagol, mert nem érdekled. Te nem számítasz.
Mi kell még, hogy végleg kitakarítsd az életedből?
2
Nem is fogja!
De remélem jól meg is veri ez a marha
Meg szerinte az sem probléma, ha egy férfi megüt egy nőt, mert lehet, hogy oka volt rá, és megérdemelte. De nekem legyen az a lényeg, hogy velem ez sose fog megtörténni ,mert ő ilyet sose tenne.
Te nem vagy normális, ha ilyen mukival vagy együtt...😂
Ennél kevesebbért is vágnám ki, mint macskát szarni.
Látszik semmi tisztelet sem irántad, sem úgy általában a nőkkel szemben.
Ha normálisnak tartja, h megüssön vkit, akkor eljön a napja, h te legyél az.
Akkor majd azt mondja, h nem fogadtál szót/feleslegesen jártatod a szádat, megérdemelted.
Hány évesen van ennek ilyen felfogása? Amúgy az ilyeneknek van anyjuk?🤔 Bár gondolom apjuk pont így bánik a zasszonnyal. Felteszem épp ezt látta otthon.
Az élet dobálja neked a jeleket, csak figyelni kell. Ha ezek után is vele maradsz, akkor vállald a következményeket.
Látni kellene a másik szemszöget is.. nehéz így ennyi alapján tanácsot adni, de én a helyedben már rég nem lennék vele.
Ha valóban azt érzed, hogy hanyagol, nem töltötök elég időt együtt, akkor semmi értelme az egésznek, mert ez egyre csak rosszabb lesz.
Mióta vagytok együtt? Ha nem rég kezdtétek a kapcsolatot akkor ez nagyon nem normális, (amúgy sem az.)
Nem mással kellene foglalkozni, hogy kinek milyen a felesége meg a férje, ha ő úgy szereti akkor az van, mindenki azt szagolja, amit szakított. A saját kapcsolatotokat kellene megbeszélni.
Aki pedig ilyenre esküdözik, hogy sose ütne meg egy nőt, az nagy valószínűséggel a legnagyobb hazudozó, mert a pici agyában ha elborul minden, akkor nem a szerelmét fogja látni benned, hanem egy olyan embert, akit nem fél megütni. Aki nem csinál ilyet, az sose fogja neked azt mondani, "én sose ütnélek meg", mert alapjáraton meg sem fordulna a fejében!!
Tapasztalatból szeretnék segíteni, sajnos volt már szerencsém ilyen észlényekkel.
Lépj ki ebből a toxikus kapcsolatból, nagyon gyorsan!! Vagy ha te ezt nőként eltűröd, hogy így bánnak veled, akkor fogadd gratulációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!