Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért nem mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem mondta meg csak simán, hogy nem szeretné, ha nyitott maradna a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Közös megbeszélésre ilyen kb a legeleje óta, mert egyikünk se volt az a típus, aki testileg is szeretne elköteleződni, nem csak érzelmileg. Mind a ketten kölcsönösen tudtunk egymás partnereiről, mindig megbeszéltük minimum utólag, hogy ki, mikor, kivel, hol volt, és az milyen volt, az volt a megállapítás, hogy "izgalmas a változatosság, hát igen, jó volt az a csaj/pasi, de veled jobb szokott lenni". Tök lazán kezelte látszólag.

Erre tegnap arra értem haza, hogy a lépcsőházban összefutok a fickóval, a barátnőm otthon meg még rendbe se szedte magát, hogy szépen fogalmazzak. Oké, elment egy gyors zuhanyzásra, aztán minden ment tovább, mintha mi se történt volna. Azt hittem véletlen volt az az incidens, nem tudta, hogy hamarabb érkezem, mint gondolta.

Ehhez képest este épp aludni készültünk, ölelgetem, bújik hozzám, egyszercsak feltűnt, hogy szipog. Megkérdeztem, hogy mi baja, erre közli velem, hogy ő nem akar nyitott kapcsolatot, azt hitte, ha a délutánt úgy intézi, hogy "rajtakapom", akkor majd zavarni fog a dolog, és én vetem fel, hogy ne legyen nyitott a kapcsolat. Kifejezetten azt akarta, hogy még fent legyen a pasi, amikor érkezem. Ehhez képest "nem érdekelt" a dolog, nem akadtam ki, nem akartam újra beszélni semmit. Meg mondta, hogy attól még, hogy nem megy a közös idő rovására a kalandozgatás, rosszul esik neki, hogy nekem ő kevés egyedül.

Oké, megbeszéltük, hogy ha így rossz neki, akkor ne maradjon ez így, legyen az, hogy nem nyitott a kapcsolat, nekem oké. Csak nem értem, hogy miért nem lehetett ezt simán megmondani. Nem kell ehhez leszervezni egy csávót, akivel majd meglátom őket. Annyiszor beszéltünk a témáról, mindig megkérdeztük egymást, hogy ez még oké-e, akar-r bármelyikünk változtatni.

2024. jan. 24. 22:13
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
60%
Nyitott kapcsolat nem kapcsolat😅
2024. máj. 1. 08:32
 42/50 anonim ***** válasza:
53%

Hát azért a nőknek vannak néha "érdekes" elvárásai, abban az értelemben, hogy őket az elégítené ki lelkileg ha a férfi magától jönne rá arra amit a nő akar. És ezt elvárná olyankor is amikor a férfi számára semmi jel nem utal arra amit a nő szeretne. Na meg van egy kis hiúság is bennük.. Vagy sok...és ugye jobb ha te hozod fel, hogy téged zavar már és akkor ő kegyesen, miattad, érted megteszi, belemegy mint, hogy ő kérjen tőled olyasvalamin változtatni amit az elején épp ő preferált jobban, neki nem kellet monogám kapcsolat.

Nekem erre utal az is, hogy rajtakapatta magát mással, hátha neked ez rosszul esik és akkor lépsz olyan irányban ami neki megfelelne. Szerintem nem kell ezt túlgondolni, az elején meg volt beszélve mi a pálya köztetek, ráadásul neki kellett a szabadság, csak így volt hajlandó belemenni veled és hát most ciki volt neki az ellenkezőjét kérni tőled. Inkább rá akart vezetni, te légy aki változtatni akarjál.

2024. máj. 1. 10:46
 43/50 anonim ***** válasza:
50%
Január óta ezen merengsz? Valami újabb tények, hírek? Minden a régi, minden jó csak te kattogsz?
2024. máj. 2. 09:41
 44/50 NTBS ***** válasza:
Félt a reakciódtól.
okt. 4. 17:56
 45/50 anonim ***** válasza:
WTF? Még hányszor emeled ki ezt a kérdést? Miért nem őt kérdezed meg, nem tetszik a válasza, kevés, vagy nem is válaszol? Minek vagytok együtt ha csalódtatok egymásban, ha nincs meg a bizalom? Kapcsolatfüggők vagytok, vagy mi van?
okt. 4. 21:53
 46/50 A kérdező kommentje:

Kérdeztem őt, de sosem kaptam érdemi választ. A kérdés meg azért van kiemelve, mert vannak fejlemények, még aktuális.

Megint nyitott kapcsolatot kért augusztus elején, ezért ismét nyitott lett a kapcsolatunk(mondjuk nekem nem volt egy partnerem se). Szeptember elején pedig szünetet. Elköltözött tőlem, viszont még beszélünk, heti kétszer talizunk.

Az a baj, hogy még mindig szeretem ezt a lányt...

okt. 4. 22:40
 47/50 anonim ***** válasza:
64%
Írtam, hogy nektek annyi és nem hallgattál rám. Majd szépen kihever és te is őt, vagy még húzzátok újra egymás mellett az időt társfüggőség/kötődési zavar okán és megint szétmentek. További jó szenvedést ha egyszer a nyitott kapcsolat fontosabb mint ti egymásnak!
okt. 4. 22:56
 48/50 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, szerintem téged nem szeret, és amikor volt az a sírás rívás, akkor az egyik randipartnere megsértette, valamelyik megfogta valamivel vagy provokálta, amit nem tudott feldolgozni, és mivel 0%-ban őszinte még saját magához is, ezért így hisztizett ezen egyet azt se tudta mit akar. Az meg hogy megint nyitott kapcsolatban vagytok, azt jelenti hogy megint egy csomó más csajt és palit tönkre fogtok vágni, ezzel a ja a szex az nem jelent semmit mert ti defektesek vagytok magatokból indultok ki, biztos másoknak se jelent semmit hozzáállással.

Az meg hogy az anyja másoktól tudta meg, nem csoda, mert nyilván volt pár partner aki kicsit meglepődött mikor kiderült számára hogy miről is van szó. Gondolom némelyik esetleg elkezdett titeket hirtelen rühelleni, megjegyzem jogosan.

okt. 5. 01:06
 49/50 anonim ***** válasza:
Hát igen amikor a szanaszét való kefélgetés többet ér mint a "szerelem" akkor ez így végződik. Ja, a "szerelem" nem más mint fellángolás, vagy maga a szerelembe való belezúgás, az igazi szerelemben senki nem akar mással kefélni mint a párja még poliamor se!
okt. 5. 13:10
 50/50 anonim ***** válasza:

"még mindig szeretem ezt a lányt"

Ő is szeret téged.

Hiba volt a nyitott kapcsolat ötlet és gyakorlat.

Talán még helyre lehet hozni a kapcsolatotokat.

okt. 5. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!