Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ha a barátnőtök ezt szeretné csinálni?
Van beleszólásom?
Figyelt kérdés
A barátnőm a születésnapja megünneplésére szeretne elutazni a barátnőivel. Nem idegen dolog ez nekünk, a munkánk miatt is szoktunk utazni, meg együtt is. Viszont van egy barátnője aki Rómában él, és a férjével a régi lakásukat átalakították kicsit és ki akarják adni turistáknak, de szeretné ha ki lenne próbálva mielőtt kiadná hogy ha valamire nem gondolt az kiderüljön. Szóval mondta a barátnőmnek hogy szívesen felajánlaná ingyen egy utazásra a lakást. Úgyhogy úgy mennének, hogy egy barátnőjével innen elrepülne és akkor ott 3-asban lennének. 4 napról lenne szó, szombattól keddig. A szülinapja egy szerdán lesz, és péntek késő este repülnének, szóval együtt leszünk a szülinapján és csak utána menne. Ma vacsoránál felhozta megint, mert mondta, hogy megvenné a repülőjegyet, de nem akarja úgy, hogy velem nem beszélte meg. Márciusról beszélünk egyébként, csak mindenkinek előre ki kell venni a szabadságot, meg ilyesmi. Ti engednétek? Nem féltétek hogy megcsal vagy valami hasonlót tesz? Teljessen a saját pénzéből fizetne, szóval nem a költség a gondom, csak ilyen még sosem volt. Ha mentek is fesztiválra vagy valami akkor is ott voltam én is…
Lehet, hogy félreértettem a leírásodat, de az "engednétek"-ből az jön le, hogy a barátnőd a gyámságod/gondnokságod alatt áll. Ugyanis semmilyen más esetben nem merülhet fel, hogy szükség lenne az engedélyedre bármilyen utazásához, egyszerűen nem is értem, hogy gondolod, hogy jogod van neki megtiltani dolgokat.
jan. 25. 07:47
22/30 anonim válasza:
Mi az hogy "engednétek"?
Nem az apukája vagy neki, hanem a társa. 🙄
Ha meg akar csalni, nem kell ahhoz négy napos kirándulásra menni..elég lenne egy hétköznapi ebéd szünet is mondjuk.
jan. 25. 08:50
23/30 anonim válasza:
Ne kelts benne lelki ismeret furdalást és ne legyél túlzottan nagyon féltékeny, mert elveszítheted! Ha Te nem tudsz menni, de Ő igen és ez mondjuk a közös háztartásban nem okoz iszonyat nagy anyagi gondot, hadd menjen!
jan. 25. 08:56
24/30 anonim válasza:
És igen, nem megengeded, hanem nagyon is jó fej hogy előre megbeszéli Veled. Természetesen ha Nálad lenne ugyanilyen eset, akkor is ez a helyzet lenne.
jan. 25. 08:58
25/30 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki! Szóval kérdező..
jan. 25. 09:12
26/30 anonim válasza:
Szerintem negy nap alatt egy idegen orszagban eleg nehez kapni valakit ,akitvel valami ossze is jonne,ha mondjuk nem tinderezik,ha bulizni is elmennek,en mondjuk a baratnoim elott szegyelnem,hogy epp a pasimat keszulok megcsalni.De lehet csak en vagyok diszkret.
Mondjuk en is voltam olyan lanybucsun ahol az egyik csaj elment vacsorazni es mindenkinek mondta,hogy ez csak uzleti megbeszeles.
Az en parom is eljar minden evben a barataihoz egy hetet Angliaba,kulonbozo hoki- ,focimeccsekre en ebbol nem csinalok problemat.
jan. 25. 11:35
27/30 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom hogy lehet azt gondolni, hogyha az ember párja lelép 4 napra a barátnővel, akkor egyből összeszűri a levet egy vadidegen külföldi hapsival. Tök nonszensz.vagy ennyire riherongynak képzeled? Tök sértő a feltételezés is.
jan. 25. 13:59
28/30 anonim válasza:
Engem csak az zavarna, hogy én nem mennék, de csak mert nagy álmom Rómát látni
jan. 25. 15:27
29/30 anonim válasza:
27
Úgy lehet ezt gondolni, mert a kérdező biztos ezt tenné és magából indul ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!