Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ha a barátnőtök ezt szeretné csinálni? Van beleszólásom?
Ahogy a többiek írják. Amúgy normális párkapcsolatban fel sem merül ilyen kérdés, hogy "engedjem-e", mert nem a gyerekedről vagy rabszolgádról van szó...
Arról nem is szólva, hogy egy párkapcsolat alapja a bizalom, ha az nincs, akkor az egész halálra van ítélve, csak idő kérdése. Ha szerinted néhány nélküled töltött nap az lesz az első dolga, hogy félrek*r, akkor miért pazarlod rá az időd?
Ha pedig korábban okot adott a féltékenységre, akkor minek vagy most vele? Ha meg akar csalni, akkor úgyis megfog.
35F
"4 nap a párod nélkül igen is sok felnőttként is szerintem…"
Ideje felnőnöd, ha már felnőttnek tartod magad :)
(Egyébként pont a féltékeny fél szokott ilyenkor félre dugni, mert bemeséli magának szerelme első dolga a félrekefélés lesz, és akkor már ő is.)
Jézusom, tök gáz vagy...ezek szerint neked a 4 nap távollét alatt az első gondolatod, hogy kit kefélj meg, amíg ő nincs otthon? Szánalmas...
Másrészt: nagyon ekdves gesztus, hogy egyáltalán megbeszélte veled, mert egyébként felnőtt ember, ha egy hétre menne, ahhoz se lenne semmi közöd! Nem mondhatod neki, hogy nem, a kapcsolat nem börtön. De remélem, előadod neki a 4 napos távollétes marhaságodat, és hazajövet már nem nálad csomagol ki! Kellene a fenének egy ilyen barom!
Ha meg akarna csalni, akkor ahhoz nem utazna Rómába, itthon is megtenné.
Ha ennyire nem bízol benne azok után, hogy mindent leegyeztet, megbeszél veled, akkor szerintem gondolkodj el két dolgon: 1. biztos jó a kapcsolatotok? 2. Ha az elsőre igen a válaszod, akkor szállj kicsit magadba, mert mindenki magából indul ki (ezek szerint, a te fejedben megfordulna a megcsalás, ha egyedül mennél kiránduln.
Nem igazán értem, hogy ha eddig is utaztatok külön,akkor most mi változik? Miért annyira más? Miért most akadsz fent ezen?
Tehát ha meg akar csalni, akkor lesz lehetősége azt az orrod előtt is megtennie, nem ezen múlik. Nem kell ahhoz elutazni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!