Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 3 napja ghostingolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 3 napja ghostingolt a barátnőm azért, amiért poénkodtam a keresztény valláson, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt, nem is tudtam, hogy ilyen nagy vallás gyakorló, sosem láttam jelét ennek, viszont 3 napja a semmiből megkérdezte, hogy szoktam-e imádkozni? Én meg mondtam neki, hogy nem, mert hülyeségnek tartom, mert a Biblia egy rosszul megírt mesekönyv, és csak azok gyakorolják a vallásokat, akiknek nincs ki mind a négy kereke.

Aztán mondta, hogy nem kéne gúnyolódnom a valláson, mert Ő és a szülei szoktak reggel meg este imádkozni (ezt én sosem vettem észre), rá is kérdeztem, mondom mikor, azt mondja magukban szoktak :D

Mindegy a lényeg, hogy 3 napja nem tudom elérni a barátnőmet, pedig meg kéne beszélnünk a problémát, vagy ha ez vízválasztó akkor pedig normális emberek módjára szakítanunk kéne.

Ti mit tennétek?

2024. jan. 24. 20:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lakcímét nem tudod? Esetleg megvárhatnád a kapuban vagy felcsengethetnél hozzá.

De ha egy héten át hozzád se szagol és durcizik, akkor én, mint felnőtt nő, én feloldozlak a párkapcsolatod alól és ismét csajozhatsz. Aki ilyenen felkapja az iszapot, az máson is felfogja, nem érdemes leállni vele.

2024. jan. 25. 08:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

10# tökéletesen összefoglalta az én gondolatomat.

Számomra nem normális, hogy eltűnt, de ha ennyire szoros a kötelék, akkor hívd fel, beszéljetek.

Ha nem sikerül, akkor meg nem a vallási nézeteltérések miatt mentek szét, hanem kommunikációs anomáliák miatt.

2024. jan. 25. 08:50
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vallással sokáig nem volt bajom, meg én is hittem valamennyire, de ez ami manapság megy, hogy a politikusok meg az állam állandóan ezt tolja, miközben hazug, kétszínű, tolvaj emberek, hát ez valami borzalmas. Nem csoda, ha sokaknak ez visszatetsző, és egyszerű kérdésre is úgy reagálnak mint a kérdező tette. De a csaja is a ghostinggal nem épp a felebaráti szeretetet, megértést mutatja
2024. jan. 25. 15:33
 24/24 anonim ***** válasza:

19#

"1. Több ezer éve irányítják a világot és az embereket a vallással, olyan emberek akik másra nem jók, hát papok lettek és hatalmat kaptak."

ez igaz a 3 nagy vallásra, de minden mást leírsz, azért megrt a 3 nagy vallás rosszul teljesített?

"2. Több ezer embert öltek meg évezredek óta valamelyik vallás nevében."

szintén ugyanez, a három nagy vallás fő jellemzője, de pl egyetlen egy valódi Brahman tudatú ember nem ölt meg senkit soha a vallása nevében, pedig már minimum 5000éves vallás.

"3. És még fognak is, mert az emberek még most is hisznek a képzeletbeli baratokban és hogy ez fontos és hogy meg kell védeni."

egy ateista pont ugyan olyan könnyen, ha nem sokkal könnyebben gyilkol, hiszen a tetteinek nincs semmi következménye.

"4. Minden vallásos ember többre tartja magát a nem vallasosnal vagy a másik vallást gyakorlonal."

ez szintén a 3 nagy vallás ismérve, de egy krisna tudatú, buddhista, soha nem fogja magát többre tartani senkinél, hiszen pont ez a vallásunk lényege, a hitünk alapja, hogy mind teljesen ugyan azok vagyunk, mindünk szemén ugyan az az "ÉN" kukucskál ki, pusztán más más szempontból.

"Álszentek, semmivel sem jobbak, többek, kedvesebbek a nem vallásos embernél de annak tartják magukat. Ha véletlenül áskálódnak valaki ellen az meg csak véletlen volt, de majd meggyónja és akkor minden rendben lesz."

ez konkrétan csak és kizárólag a katolikus vallásra igaz, máshol nincs "gyónás és minden rendben lesz"

"Az a kevés ember aki meg azt mondja hogy ő nem vallásos, nem követi a vallási szabályokat, nem jár templomba stb ő csak "hisz" azok pusztán mentálisan gyenge emberek akiknek kell valami kapaszkodó. Mert nem képes feldolgozni az elméje a tényt hogy ha meghal ennyi volt kész vége, nincs semmi és ha a tetejébe még szar is az élete hát igen, akkor mi értelme? És az ép elméje megőrzése érdekében hisz abban hogy van valami más.."

valamiben mindenki "hisz" még az ateisták is "hisznek" abban, hogy nincs isten. :D

Kinek ez, kinek az a kapaszkodója, emiatt kár ilyen indulatosnak lenni.

2024. jan. 25. 17:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!