Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 3 napja ghostingolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 3 napja ghostingolt a barátnőm azért, amiért poénkodtam a keresztény valláson, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt, nem is tudtam, hogy ilyen nagy vallás gyakorló, sosem láttam jelét ennek, viszont 3 napja a semmiből megkérdezte, hogy szoktam-e imádkozni? Én meg mondtam neki, hogy nem, mert hülyeségnek tartom, mert a Biblia egy rosszul megírt mesekönyv, és csak azok gyakorolják a vallásokat, akiknek nincs ki mind a négy kereke.

Aztán mondta, hogy nem kéne gúnyolódnom a valláson, mert Ő és a szülei szoktak reggel meg este imádkozni (ezt én sosem vettem észre), rá is kérdeztem, mondom mikor, azt mondja magukban szoktak :D

Mindegy a lényeg, hogy 3 napja nem tudom elérni a barátnőmet, pedig meg kéne beszélnünk a problémát, vagy ha ez vízválasztó akkor pedig normális emberek módjára szakítanunk kéne.

Ti mit tennétek?

2024. jan. 24. 20:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Öhm, szerintem nem ghostolt téged csak gondolkodik, hogy mi legyen veletek és valószínűleg rosszul esett neki ahogyan kinyilvánítottad a véleményed.

De ha te szakításon gondolkodsz szerintem te nem is szereted őt igazán. Jobb lesz nektek külön főként azért, hogy a nézeted alapján ő neki sincs ki az összes kereke...:///

2024. jan. 24. 21:52
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
furcsa hogy az 1-est felpontoztátok, régebben bármikor toltam keresztény kommentet (ráadásul nem ilyet), mindig le voltam mínuszolva
2024. jan. 24. 22:00
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Kértél tőle elnézést?
2024. jan. 24. 22:01
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Jobb is, keresd aki hozzád való (vagyis nem vallásosat)

Szerintem direkt tesztelt téged, hogy tiszteletben tartod-e a vallást. :)

2024. jan. 24. 22:29
 15/24 anonim ***** válasza:
39%
Örülj neki h megszabadultál attól a valláskárosult asszony-állattól.
2024. jan. 24. 23:17
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Én is azt mondom, hogy örülj, hogy megszabadultál tőle, csak nem ilyen primitív értelemben.

Ne kérj elnézést semmiért.

2024. jan. 24. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Igazabol nekem nem tetszene, hogy o vallasos (azert az is egy kerdes, valoban hivo-e, vagy csak ez a rendszervaltas utani poz), es fontos neki, hogy en imadkozom-e. Raadasul ezt ismerkedesi fazisban szoktak letisztazni azok, akiknek fontos. Valodi hivok amugy a mesekonyvvel egyet is ertenek, es valodi vitara kepesek.

En magam nem szeretnek vele bekulni. Bigott.

2024. jan. 25. 01:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem hívő katolikus, én ateista/buddhista mezsgyén egyensúlyozom, kíváncsiságból és mert érdekel a kultúra járok buddhista templomba, járok jógázni egy helyi szerzeteshez, és rettenetes lexikális tudásom van a krisna és a biddhista vallásról…

Hogy őszintén hiszek e benne? Hát szerintem nem… de minden összezördülés nélkül megvagyunk feleségemmel…

Mondjuk vagyok olyan empatikus, hogy nem röhögnék ki valakit mert imádkozik.

2024. jan. 25. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

#5 hát én például úgy érzem ateistakent elég sok okom van lenezni a vallásosokat.

1. Több ezer éve irányítják a világot és az embereket a vallással, olyan emberek akik másra nem jók, hát papok lettek és hatalmat kaptak.

2. Több ezer embert öltek meg évezredek óta valamelyik vallás nevében.

3. És még fognak is, mert az emberek még most is hisznek a képzeletbeli baratokban és hogy ez fontos és hogy meg kell védeni.

4. Minden vallásos ember többre tartja magát a nem vallasosnal vagy a másik vallást gyakorlonal.

Adományoz mert a gyulekezetenek ez a PR fogasa, de nem azért mert jó ember, ha nem tartozna a szektajahoz eszébe sem jutna.

Álszentek, semmivel sem jobbak, többek, kedvesebbek a nem vallásos embernél de annak tartják magukat. Ha véletlenül áskálódnak valaki ellen az meg csak véletlen volt, de majd meggyónja és akkor minden rendben lesz.

Az a kevés ember aki meg azt mondja hogy ő nem vallásos, nem követi a vallási szabályokat, nem jár templomba stb ő csak "hisz" azok pusztán mentálisan gyenge emberek akiknek kell valami kapaszkodó. Mert nem képes feldolgozni az elméje a tényt hogy ha meghal ennyi volt kész vége, nincs semmi és ha a tetejébe még szar is az élete hát igen, akkor mi értelme? És az ép elméje megőrzése érdekében hisz abban hogy van valami más..

2024. jan. 25. 07:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamám hívő volt, de tőle hallottam először, hogy a Biblia csak egy papok által írt mesekönyv. Nem járt templomba, és nem szerette a papokat. Egész életében úgy gondolta, az istennel való kapcsolathoz nincs szükség se papra, se templomra. Ja, és nem szegezett ilyen "Szoktál-e imádkozni?" kérdéseket senkinek. A lánya - anyám - és az egész család ateista egyébként, és soha nem volt ebből probléma közöttünk.
2024. jan. 25. 07:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!