Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én reagáltam túl és bocsánatot kellene kérnem barátnőmtől azért amit mondtam neki?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva lesz egy kisebb szívműtétem és a barátnőm akivel nem élünk együtt ma szakított velem. Én pedig első sokkomban egy szívtelen rohadéknak neveztem emiatt nem épp nyugodt hangnemben. Persze biztos közrejátszik az is, hogy ideges vagyok a műtét miatt, nem szoktam senkire így rárontani. És azt mondta hogy igazából várni akart amíg túl leszek a műtéten de úgy alakult hogy nem tudja tovább magában tartani az érzéseit és nagyon sajnálja és elkezdett sírni. Nekem meg azóta lelkiismeret furdalásom van amiért így kiabáltam vele.
38 éves vagyok
2024. jan. 24. 18:40
11/11 anonim válasza:
Hát igen, ez nem volt valami kedves tőled, bár a stressz is közrejátszhat, hogy így reagáltál. Jobb is, hogy nem halogatta. Nem tehet róla, ahogy egyik barátom mondta annó "az érzések csak úgy jönnek, nem lehet irányítani őket". Ha úgy nézzük szerencsés vagy, hogy őszinte volt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!