Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kérjek bocsánatot az...

Hogyan kérjek bocsánatot az egyik legjobb barátnőmtől?

Figyelt kérdés
Mi már körülbelül három éve barátnők vagyunk, és eddig volt pár veszekedésünk, de semmi komoly. Egyet kivéve. De az az én hibám volt, és szerencsére megbocsátott nekem. Akkor csak idő kellett ehhez, és szép lassan kibékültünk. De most komolyabb. Múlt héten volt a szülinapja, nekem pedig annyi dolgom volt, hogy egyszerűen elfelejtettem, és nem köszöntöttem fel. Azóta írt nekem egy furcsa üzenetet, amit lehet úgy is értelmezni, hogy vicc, meg úgy is, hogy nem az. Valószínűleg haragszik rám, de nem tudom hogy kérjek tőle bocsánatot. A legutóbbi vitánknál körülbelül négy nap kellett hozzá, hogy kibéküljünk, viszont a mostaninál már több mint egy hét eltelt. Félek, és nem akarom elveszíteni őt, mert nagyon sokat jelentett nekem a barátsága, főleg hogy a lány alapból antiszociális, és nem sok barátja van rajtam kívül. Mit tegyek most?
2023. nov. 6. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb. bármi jobb annál, amit most csinálsz, vagyis hogy nem csinálsz semmit.

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Felnőtt ember ilyen dolog miatt nem haragudhat sokéig. Ha mégis, akkor gond van, de akkor nem neked kell rosszul érezned magad.

2023. nov. 6. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk fél kellene koszontened. Például
2023. nov. 6. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Süss neki egy tortát és menj el személyesen felköszönteni. Ha nem fogadja el a bocsánatkérést edd meg a tortát
2023. nov. 6. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem, rájöttél, hogy elfelejtetted, de nem köszöntötted fel utólag sem? Nem kell bonyolítani, sűrűn elnézést kérsz, elmondod, hogy stresszes/elfoglalt időszak volt, kiment a fejedből. Normál esetben ilyenkor a másik azt mondja, hogy bár rosszulesett neki, de előfordulhat bárkivel, és megy tovább az élet meg a barátság. És mi volt a furcsa levél, és arra mit reagáltál? Bocsi, de nekem nagyon gyerekesnek tűnsz, és a kapcsolat sem tűnik olyan közelinek, ha gond az őszinte kommunikáció, és fejtegetni kell jelekből a másikat, konkrét megkérdezés helyett.
2023. nov. 6. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Tehát ez már a második alkalom, hogy semmit nem reagálsz, miután megbántottad.

Velem ezt egyszer lehet eljátszani, aztán barátból "ismerős" lesz, és ha van önbecsülése, ő sem fektet bele túl sok energiát innentől kezdve.

2023. nov. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!