Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a párok olyan könnyen szétmennek,megcsalják egymást de viszont a bántalmazó kapcsolatból nem, vagy nagyon nehezen tudnak kilépni?
Mert ott szakitasnál akár ki is nyírhatnak az áldozatnak nincsenek jogai..teljesen másképp kell a lelépést is csinálni.
Sokan nagypofával zengik hogyvte vagy a hulye miert nem szakitasz? Mkkozben a nane szerint is tilos ilyen tanácsokat adni bántalmazok eseten. Az embereknek logikai erzékuk sincs hogy bántalmazoval a szakitás olyan hogy na szivem en leléptem csá? Es lazán kisétálsz puszikat dobálva? Hát nem olyan...a szakítás naluk az hogy kihívod magad ellen a halált..
Érdekes kérdés:
A rendőrség rengetegszer tehetetlen; ígérgetések a felek részéről; családi/egyéni megfélemlítések, stb...
Mert SOK nő, szereti a "szilaj tartást". De tényleg!
Már eleve a párválasztásnál, nem a kedves, csendes, visszafogott pasi kell nekik, hanem a nagyhangú, izmos, tetkós, "ALFA HÍM".
Ha szólsz neki, hogy nem lesz jó neked vele, akkor jönnek a dumák, hogy "Jaj ő valójában kedves macika." meg a "Majd én megváltoztatom!".
De tudod mit? Az ilyen nőket nem sajnálom!
(Volt barátnőm, akinek korrektül elmondtam, hogy nem veszem el, és nem lesz baba. Erre lecserélt egy bunkóra. Összeházasodtak, aztán 1 éven belül jött a xar. Játékgép, pia, pofon, verés. A nő apja megkeresett, és az a barom csak akkor volt hajlandó belemenni a válásba, és a gyerekről való lemondásba, mikor a fogain keresztül csaptam be a TT a szájába.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!