Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti/ havi mennyi szex az egészséges?
Srácok, akik régóta együtt vagytok a párotokkal milyen rendszerességgel csináljátok? Mi kicsit több mint 7 éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, nincs baba. Jól elvagyunk, de a szexuális életünk elég ramaty. Kb havonta ha egyszer vagyunk úgy együtt. Sokszor volt már ebből vita, mert szerintem nem jó irányba vezeti a kapcsolatunkat legalábbis az én véleményem szerint. Nálatok hogy van ez, ha voltatok hasonló helyzetben mi volt megoldás?
Az olyan trollok kíméljenek, hogy van valakije stb.
Leclerc kollega
Igen napi szinten kimutatom, hogy szeretem. Sokszor csípkelődök, stb. de hát ez ennyi idő után belefér. Nekünk a randizás már rég óta nincs meg. Bevásárolni megyünk el együtt. Szürke átlagos hétköznapok. De a legtöbb embernél is így van. De a szexualitás ahogy az előzőek írták mégis más náluk.
Csípkelődsz? Inkább bókolj.
Azt meg nem látod, mások otthon mit csinálnak.
Mert a szexet bókokkal és randizgatással kell “megvenni”?!
Még ha a kapcsolatunk elején lennénk…
Lehet ebben csak ennyi van.
Nem azzal kell megvenni, de ahhoz egy nőnek sincs kedve, hogy olyannal szexeljen, aki amúgy nem mutatja ki a szeretetét.
Ha nem lenne olyan, hogy összebújva filmet nézünk, vagy csak hosszasan csókolózunk szex nélkül, vagy ölelés, mikor hazaér valamelyikünk, akkor nekem szexelni sem lenne kedvem.
14. Nem megveszed, hanem megteremted hozzá a feltételeket.
Ehhez mindkét félnek tenni kell a kapcsolatba.
Nem úgy megy, hogy együtt vagyunk, akkor a másiknak kötelező.
De légyszíves válaszolj. Ki tiltja meg hogy elvidd randizni, azt a nőt akit elvileg szeretsz?
Már nem illetek egymáshoz, szex terén (talán más téren sem?) nem egyformák az igényeitek.
Én a helyedben szakítanék, de mi lenne, ha a problémáidat egyszer komolyan megbeszélnétek? Csak arra ügyelj, hogy a beszélgetés nehogy civakodásba, a másik gyalázásába torkolljon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!