Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a férjetek ilyen megjegyzést tenne rátok?
Azt mondta, hogy akkora a hasam, hogy nem látom már a pin@mat...
Tavaly szültem, pár hónapja szintén volt egy nagyobb hasi műtétem is, teljesen felborult a hormonháztartásom is és 10 kg-ot híztam.
Én tudom, hogy híztam, látom és zavar is, de nagyon küszködök a súlyommal és próbálok tenni ez ellen. Nagyon rosszul érintett.
Az biztos, hogy ezek után nem lennék képes vele szexelni. Az is, hogy sokáig úgyse bírja egy pasi se szex nélkül. Akkor meg igazából az egésznek semmi értelme.
Lehet, hogy ez most nem tűnik nagy dolognak, meg elintézi egy bocsánatkéréssel, de pont az ilyen beszólások hagynak akkora nyomot, aminek szexmentes házasság meg válás lesz a vége.
Mi visz rá egy embert, hogy szándékosan ennyire megbántsa a gyereke anyját, a feleségét? Hát biztos, hogy nem a szeretet meg a tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!