Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok az alkatotok miatt tenne megjegyzést?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 21:18
2/12 anonim válasza:
ha dicsér semmi probléma..nem írod mijen megjegyzést?
3/12 A kérdező kommentje:
bocsi, negatív megjegyzésre gondoltam
2013. ápr. 6. 21:22
4/12 anonim válasza:
Erre így nehéz választ adni? Ha arról van szó hogy valai vékonyabb volt de felkúszott rá egy-két Kiló és van valami megjegyzés ami nem bántó az még talán elmegy de ha rosszindulatú akkor az az érthetetlen számoma. Nehéz dolog ez amúgy is de a véleményem az hogy ha valakinek mindegy lány vagy pasi van egyféle alkata és azért próbálkozik mondjuk teyük fel lefogyni de nem megy neki különböző okok miatt akkor minek a megjegyzés. De ha valaki bevág három tábla szalonnát reggelire és nyafog hogy "jááj" és nem mozog arra én is tetnnék megjegyzést.
5/12 poiu válasza:
Ha egy járókelő tenne megjegyzést, nem lepne meg.
Ha a párom, akkor nagyon meglepődnék. Az alkat adott, ezzel választott. Más kérdés, ha nem tetszik neki az elhízás, lefogyás stb. mert ez olyasmi, amiért tehetünk.
7/12 anonim válasza:
Én inkább az idegességtől hirtelen fogyok.ezt szóváteszi a férjem de nem bántóan inkább segít megoldani a problémát hogy menyugodjak é pár nap alatt rendbe jövök.Azt hiszem szerencsés vagyok!!!!
8/12 anonim válasza:
Szakítanék vele,mert ez annak az előjele hogy más pasi kell neki
9/12 anonim válasza:
Pont ma került szóba, hogy a múlthéthez képest jobban kint vannak a bordáim és hogy kezd nemegészségesnek tűnni. megmondtam neki, hogy olyan, mint az anyám és ne szóljon bele, amíg máshol kerek vagyok.
10/12 anonim válasza:
Mi szoktuk ezzel heccelni egymást, de soha nem negatívan, ez nálunk mindig csak afféle vicces csipkelődés. Ha komolyan szólna az alkatomért, és rosszindulatú megjegyzéseket tenne, az rosszul esne, és igazából nagyon meg is lepődnék, mert ha több, mint 2 évig jó voltam így, ahogy vagyok, miért kezdene el piszkálni pont most...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!