Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti mit szólnátok, ha monoklival jönne suliba?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a padtársam. Bokszol, már 6 éve, elég jól nyomja... Egyik nap elmentem az edzésükre. Odaköszönt, visszaintettem neki. A haverjai azonnal "húú"-zni, és lökdösni kezdték, és ilyeneket kiabáltak, mint például:"itt a csajod, haver!" meg "azta, de dögös a kislány!". Erre a srác behúzott egyet annak, aki az utóbbi kommentet küldte rám... Elkezdtek verekedni. :/ Az edző szerencsére szétszedte őket. Szünetben odajött hozzám, és leült mellém a lelátóra. Megköszöntem, hogy megvédett, mert a másik srác erősen rám akart mozdulni. Ő csak mosolygott. Azt mondta, hogy eleve nem kedveli a srácot.

Kevéssel az edzésük vége előtt le kellett lépnem, de mielőtt kiértem a teremből, hallottam, hogy az edző őket "zárja össze" egy menetre. Gondoltam, nem lesz semmi baja..

Erre másnap monoklisan, bicegve jött suliba. Kissé laposra verte a másik srác. Ha jól tudom, 3 évvel idősebb nála.

Nem tudtam mit mondani. Azért az edző nem látta, amikor behúzott neki a 18 éves srác? Nem tudom..

Ti mit szólnátok ilyen esetben? Lépnétek valamit, lányok, beszélnétek esetleg a fiúval, hogy mire volt jó ez? Bevallom, én kissé tartok a sráctól, mert csomószor nyomult rám, de ő az a tipikus "gyere-te-g*ci-szétverlek-mert-macsó-és-kigyúrt-csávó-vagyok". :D Mármint aki behúzott a padtársamnak.

Remélem értettetek a sztoriból valamennyit.

L/15

2013. ápr. 6. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
öö jól értem? Tehát hogyhogy nem látta az edző? Nem is értem hogy lehet ilyet egy boxban, behúzott neki a másik srác..
2013. ápr. 6. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Azzal akarsz beszélni,aki megverte?

Szerintem hagyjad.

"gyere te g*ci"

Ezen szakadok :D

2013. ápr. 6. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem jól tudom, de talán az öltözőben verhette meg, vagy miután elment az edző. Magán az edzésen meg se próbálnák, mert az edző két lábbal rúgná ki őket az ablakon. Elég maradi. Le "taknyos kölközi" a 17-18 éves srácokat. Nagyon szigorú, és tisztelik is a fiúk. Ezért valahol máshol verhette meg. Őt is megkérdeztem, hogy miért ütött, nem akarta elmondani.

Második: igen, ő "a megoldás csak az erőszak" elv híve. :D

2013. ápr. 6. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer fogják nagyon elverni,utána már ő is gondolkodni fog.
2013. ápr. 6. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet. Elég forrófejű, főleg, ha rólam van szó. Tudom, hogy tetszem neki, talán járni is fogunk. :) Régen ő volt a legjobb barátom, kicsi korom óta ismerem. :)
2013. ápr. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!