Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy véget vetettem a beszélgetésnek?
Nagyon ritka az, hogy megtetszik valaki. Most mégis nagyon szimpatikus lett egy srác. Körülbelül egy hónapja beszélünk/beszéltünk. Álltalában lefoglalta a munka és az élete, amit meg is értek nincs ezzel gond. Amikor nem ért rá elfogadtam, amikor azt mondta próbáljak változtatni a viselkedésemen (ezt nem fejtem ki) akkor megtettem. Sosem találkoztunk és ostorozom is magam amiatt, hogy túl sokat láttam bele ebbe az egészbe. Hülye vagyok. Mégis. Bánt, hogy tényleg nem érdekeltem annyira, hogy legalább átgondolja vagy megpróbáljon változtatni a dolgainkon. Most ne értsetek félre, nem vártam el tőle lehetetlen dolgokat. Abban is maradtunk hogy ha valakivel úgy érzi lefeküdne vagy bármi, akkor se állok az útjába amíg nem taliztunk. Úgy éreztem amúgyse lenne ehhez jogom. De egyre kevesebbet írt, már semmit nem beszéltünk meg és szerintem egyre kevésbé érdekeltem. Azt válaszolta erre az egészre, hogy ha így döntöttem akkor jó.
Talán jobb is lesz ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!