Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok már ilyen esetben?
Sajnos az a helyzet áll elő rendszeresen, hogy ha a barátnőm valamit félreért, vagy valami nem úgy hangzik el, ahogy az neki tetszene akkor teljesen kiborul. Szándékosan nem írtam azt, hogy ha összeveszünk, mert nem kell veszekednünk.
Ráadásul annyira kiborul, hogy én köpni-nyelni nem tudok. Ő sír és olyanokat mond, hogy már magam sem tudok mitévő legyek. Például olyat, hogy egyszer mire hazaerek megöli magát, csak a családjára van tekintettel még (és most szépen fejeztem ki magam) vagy miért nem bírom már végre elhagyni inkább, hogy igazán boldog legyen.
Eddig mindig sikerült kibékülni napok múltán, de nem tudom ez az út mennyire járható és mennyire normálisak az ilyen kijelentések még akkor is ha épp ideges valaki.
Nem igazán tudok kihez fordulni, azért próbálok innen tanácsot kérni.
Nem az alsó szomszédaim vagytok véletlenül? :D
Amúgy annak a csajnak tényleg komoly segítség kell...
Én szakítanék vele a helyedben.
Aki ilyen érzelmi zsarolással jön elő annak nem való párkapcsolat.
Nem vagyok szakember, hogy megmondjam mi baja lehet. Sokminden. Depi, önértékelési zavar, nárcizmus. Vagy ezek valami kombója.
Szakíts vele. Mérgező a viselkedése. Te javítani nem fogsz tudni rajta csak szakember.
Csak egyszerűen sajnálom, és segíteni szeretnék rajta, mert tényleg szeretem, de már nem olyanok nekem sem az érzéseim mint néhány éve, ha őszinte vagyok magamhoz. Mikor nincs semmi gond olyankor rendben van minden, jól elvagyunk.
Rettentően sajnálom őt és legszívesebben mindig mindent elfelejtenék, de amikor kiborul olyankor napok múlva is össze-vissza kalapál a szívem úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!