Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, ha tudta volna milyen ember vagyok össze sem jött volna velem. Szakítanátok ez esetben?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja semmirekellő vagyok, és nem értek semmihez. Mikor mondtam neki, nem kell együtt lennünk, akkor azzal jött hogy csak viccelt. Sokszor van sírhatnékom, hogy miért nem vagyok jó neki sem, a korábbi kapcsolataim is kudarcosak voltak.

Sőt még mikor a kitalált programjaimra is azt mondta, hogy egyik sem elég jó, és azon úgy kiakadtam, hogy elkezdtem sírni, persze akkor odabújt megvigasztalni, mondta sokszor, hogy szeret, de másnap már azt mondta legközelebb már nem fog ilyenkor odabújni, ha vergődni fogok.

2023. jan. 1. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Még mindig??
2023. jan. 1. 20:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég buta nő vagy, hogy nem küldted azonnal a Qurvha anyjába.

Tényleg, miért is nem? Tartozol neki? Kövér vagy? Gyereketek van?

2023. jan. 1. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szakítanék! Hiszen bármekkora bunkóságot mond vagy tesz, azt kötelező elnézni, ha azt hazudja, hogy viccelt. Inkább csak írj ki napi öt kérdést, az eddig is megoldott mindent. Főleg, ha tojsz a válaszokra.
2023. jan. 1. 20:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint a szél.

De a magadfajta mentegeti és még mindig szereti, ami nevetséges.

2023. jan. 1. 20:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még hányszor fogod megkérdezni? Leírták már százszor, hogy hagyd ott. Ha meg ez kell neked, akkor nyűglődj szép csöndben magadban. Itt senki nem fogja kicserélni neked normális pasira. Vagy mit vársz, valaki majd normálissá varázsolja?
2023. jan. 1. 20:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom az új évben sem maradunk az önbecsülés nélküli lábtörlő nők műsora nélkül. Rohadt unalmas.
2023. jan. 1. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Két lehetőséget látok:

A, Megkérde, hogy valóban indokoljja meg, hogy ezeket miért mondja, és szerinte hogyan-mit változtass rajta?;

B, Vágj vissza valamilyen frappáns válasszal, amivel betalálsz nála, azaz a gyenge pontjára.

2023. jan. 1. 20:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Amikor mondom neki, hogy ha ő így gondolkodik rólam, akkor legyen vége. De utána azzal jön, hogy örülhetnék amiért ilyen barátom van, mert másnak még ennyire se kellenék, mint amennyire neki kellek (2 hónapja nincs munkám).
2023. jan. 1. 20:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok nő, de miért viseltek el olyan mondatokat, hogy “másnak még ennyire se kellenél?”. Komolyan: miért? Mi az ami ellensúlyozza azt, hogy az alapvető méltóságodat tiporja? Ráadásul elvileg az, akivel az életed osztod meg. Gyakorlatilag bármilyen random ember az utcáról kedvesebben viselkedik veled.
2023. jan. 1. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van, ha "másnak ennyire se kellenél"? Belehalsz, ha nincs minden este fas2 a fogad közt? Nem lehet, hogy ennél egyedül is jobb lenne?

Honnan tudod, hogy tényleg nem kellesz másnak? Próbáltad már? Regisztrálj valami társkeresőre, aztán kiderül. Hajrá!

2023. jan. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!