Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, ha tudta volna milyen ember vagyok össze sem jött volna velem. Szakítanátok ez esetben?
Mindig azt mondja semmirekellő vagyok, és nem értek semmihez. Mikor mondtam neki, nem kell együtt lennünk, akkor azzal jött hogy csak viccelt. Sokszor van sírhatnékom, hogy miért nem vagyok jó neki sem, a korábbi kapcsolataim is kudarcosak voltak.
Sőt még mikor a kitalált programjaimra is azt mondta, hogy egyik sem elég jó, és azon úgy kiakadtam, hogy elkezdtem sírni, persze akkor odabújt megvigasztalni, mondta sokszor, hogy szeret, de másnap már azt mondta legközelebb már nem fog ilyenkor odabújni, ha vergődni fogok.
Tudod normális nők megmondanák, hogy itt és most vége, és qrvára leszarnák, hogy utána miket mond a pali. Te hiába mondod, hogy akkor legyen vege, egyáltalán nem gondolod komolyan, mert részedről ez még simán mehet tovább. Hát hol le nem sz.nám, hogy a másik nem akar szakítani, amikor én meg igen. Akkor ha komolyan gondolom, akkor ott vége és kész.
Bárcsak látnád kívülről, hogy mennyire szánalmas a viselkedésed.
Nőként mondom, hogy a magadfajta lábtörlő kislányok már annyira idegesitőek, és egy csomó van belőletek. Ezeket hívja a Csernus szeretet k.rváknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!