Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellett már pszichológus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellett már pszichológus segítsége párkapcsolati gondjaitok miatt?

Figyelt kérdés
Miben és mennyi idő míg javult a dolog?
2024. jan. 13. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Már nagyon elmérgesedett a helyzet, de nem tudtam kilépni. Csak vártam, hogy jobb legyen.

A pszichológus segített, hogy ráébredjek, hogy a szakítás az egyetlen járható út. Képes vagyok rá, egyedül is megoldok mindent. Az exem lepusztította minden önbizalmamat. Ebben is segített, hogy összeszedjem magam. Nagyjából egy évig jártam hozzá rendszeresen.

2024. jan. 13. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellett, de csak utólag jöttem rá erre, szakítás után. Toxikus kapcsolat volt, nagyon tönkretette az önbizalmamat és a másokba vetett hitemet. Ez nagyjából egy éve volt, pár hónap terápia nagyon sokat segített.
2024. jan. 13. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Nekem voltak tüneteim a szorongás miatt voltam egy párszor de aztán saját magam oldottam meg fejben.
2024. jan. 13. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó írnál erről privátban?
2024. jan. 13. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
41%

Igen, de nem segített, sőt, csak romlott minden.

A kapcsolatunkon dolgozunk és sikeresen javítunk rajta, viszont az életem többi területébe csak belerontott a pszichológus, minden szar azóta. És még ki is b.asztam rá pénzt.

2024. jan. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!