Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már pszichológus segítsége párkapcsolati gondjaitok miatt?
Figyelt kérdés
Miben és mennyi idő míg javult a dolog?2024. jan. 13. 17:19
1/5 anonim válasza:
Igen. Már nagyon elmérgesedett a helyzet, de nem tudtam kilépni. Csak vártam, hogy jobb legyen.
A pszichológus segített, hogy ráébredjek, hogy a szakítás az egyetlen járható út. Képes vagyok rá, egyedül is megoldok mindent. Az exem lepusztította minden önbizalmamat. Ebben is segített, hogy összeszedjem magam. Nagyjából egy évig jártam hozzá rendszeresen.
2/5 anonim válasza:
Kellett, de csak utólag jöttem rá erre, szakítás után. Toxikus kapcsolat volt, nagyon tönkretette az önbizalmamat és a másokba vetett hitemet. Ez nagyjából egy éve volt, pár hónap terápia nagyon sokat segített.
3/5 anonim válasza:
Nekem voltak tüneteim a szorongás miatt voltam egy párszor de aztán saját magam oldottam meg fejben.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó írnál erről privátban?
2024. jan. 13. 22:02
5/5 anonim válasza:
Igen, de nem segített, sőt, csak romlott minden.
A kapcsolatunkon dolgozunk és sikeresen javítunk rajta, viszont az életem többi területébe csak belerontott a pszichológus, minden szar azóta. És még ki is b.asztam rá pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!