Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet elkerülő kötődési mintázat?
Figyelt kérdés
Most jöttem rà 36 èvesen hogy van ilyen, hogy gyerekkorból hozott kötődési minta. Kb minden része illik ràm az elkerülő kötődésnek. Nem igazán érzem jól magam soha a hosszú kapcsolatokban. pszichológussal ezen vajon lehet alakitani, volt màr közületek valaki így2023. febr. 12. 10:43
1/2 anonim válasza:
Az ember korlátlanul alakítható szinte egész életében. Ez nem tűnik nagy problémának. Rá kell menni és megoldódik.
2/2 anonim válasza:
Én is ebben szenveddek(?). Az ok egy alapbetegség, és hogy sokat voltam kiskoromban kórházban, így inkább elkerülöm az emberi kapcsolatokat, hamar lezárok. Kb. mint a "Nyuszika és a fűnyíró" esete. Rossz így, de ha a másik felet nézem, akkor nem szeretném, hogy átkozza a napot, hogy megsimert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!