Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem bipoláris/borderline! Van aki ebben a helyzetben van még rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Szörnyű bűntudatom van, mert nem tudom, hogy ezzel együtt tudok (akarok) élni egy életen keresztül! Van valaki hasonló helyzetben?2024. jan. 12. 19:12
21/30 A kérdező kommentje:
7 szakembernél voltunk már. Magánellátásba.
2024. jan. 14. 23:45
22/30 anonim válasza:
Nagy feladatot vállaltál magadra, az is csoda, hogy eddig kitartottál mellette. Egy ilyen emberrel, főleg, ha a gyógyszeres kezelés sem segít, nagyon nehéz lehet együtt élni. Senki sem fog hibáztatni, ha kiszállsz belőle. Neked is egy életed van.
23/30 anonim válasza:
Nem kell magánorvos. Még egyet próbáljatok felkeresni, akihez TB szerint tartoztok. A háziorvos ad beutalót.
24/30 anonim válasza:
23-az miért jobb, mint a maganorvos?
25/30 anonim válasza:
Mert +pénz nélkül is van tudása, hivatásérzete és lelkiismerete.
26/30 anonim válasza:
Ennyi szakember hozzászólót, el sem hiszem. Az a legritkább mikor valakinek egy kristálytiszta problémája van, ezt illene tudni a hozzáértőknek.
Kérdező, minden tiszteletem az eddigi erőfeszítéseidért. Neked kellene szakemberhez menned, ő segítene elengedni azt a bűntudatot amivel saját magadat nyomorítod. Te is látod tisztán, hogy bárhogy szeretnéd, nem tudod őt megváltani, te viszont napról napra mész tönkre. Van valaki rokonod akivel őszintén beszélhetsz erről? Akiben megbízhatsz, hogy nem kibeszélni fog hanem támogatni? Mert ilyen helyzetben még ezt is százszor kell meggondolni, ezért ajánlom inkább egy jó pszichológus támogatását neked.
27/30 anonim válasza:
Ne csináld, menekülj én nőként vagyok ehhez és pontosan tudom hogy teljesen alkalmatlan vagyok bármilyen kapcsolatra
29/30 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, hogy ezt a szerencsecsomagot a nyakadba vetted, kérdező. Tedd fel magadnak őszintén a kérdést: megéri?
30/30 anonim válasza:
Ha ismered a bordert,akkor olyan mint a szorfozes. Siman elbirok vele. Tudom mit miert mond es csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!