Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem bipoláris/borderline!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem bipoláris/borderline! Van aki ebben a helyzetben van még rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Szörnyű bűntudatom van, mert nem tudom, hogy ezzel együtt tudok (akarok) élni egy életen keresztül! Van valaki hasonló helyzetben?

2024. jan. 12. 19:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
Miért is mentél hozzá??? Ez csak most jut eszedbe? Komolyan nem értem az ilyen embereket.
2024. jan. 13. 01:07
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

En borderline vagyok. Kivulallo szamara erthetetlen okbol is olyan iszonyatosan ketsegbe tudok esni, szinte ongyilkossag hataraig, hogy azt mondom, szakits akkor inkabb. Egyutt is szenvedni fog, de te is.

Szerencsere en bipolaris nem vagyok, de olyan ferjem van, aki nagyon jol tud banni velem, mint egy szulo a gyerekkel. De ez ritka is, meg nem kell mindenkinek vallalnia.

2024. jan. 13. 01:20
 13/30 A kérdező kommentje:

Miért kérdés, hogy miért mentem hozzá? Örülök, hogy mindenkinek jó a házassága és nem követ el hibákat.

Miért is nem lehet borderline és bipoláris egyszerre? Bizony van, hogy egyszerre mindkettő. Nézz utána.

2024. jan. 13. 10:20
 14/30 anonim ***** válasza:
46%
Azért kérdés, hogy miért mentél hozzá, mert előtte is ismerted, tudtad, hogy milyen (legalábbis jó esetben). Most meg idejössz nyígni.
2024. jan. 13. 10:25
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem. Feltettem egy kérdést. Nyilván tudtam, persze. Azt hittem, meg tudok vele birkózni, de elfáradtam.
2024. jan. 13. 10:35
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

Elméletben lehetséges, hogy egyszerre legyen valaki a kettő, de valójában rohadt kevés az esélye. Szinte semmi.

Pláne, hogy sok esetben félre is szokták diagnosztizálni oda-vissza ezt a kettőt. Van átfedés a klinikai képben.

Szóval több, mint valószínű, hogy az egyik van csak neki, és első lépésként jó lenne tudni, melyik.

2024. jan. 13. 11:00
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exem bipoláris, odáig nem jutottunk el, hogy hozzá menjek feleségül.

Én nagyon szerettem, elfogadtam ezt az egészet, de azt hiszem ő nem tudta teljesen feldolgozni (a kapcsolat alatt kapott diagnózist), és szakított velem. Akkor majdnem belepusztultam, mert én tényleg mindenem beleadtam abba a kapcsolatba, de vissza nézve már örülök, hogy így történt, valószínűleg én is eljutottam volna oda, ahol most te vagy.

Megfelelő orvosi kezelessel, ha tenni akár magáért a beteg, akkor azért együtt lehet ezzel élni, mármint a bipoláris zavarral,borderlinról nem tudok nyilatkozni.

2024. jan. 13. 12:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
És mi az, amit nem bírsz? Milyen tünetei vannak? Jár pszichiáterhez, szed gyógyszert?
2024. jan. 13. 12:26
 19/30 A kérdező kommentje:
Ami nagy nehézséget okoz számomra, hogy soha nem tudom melyik énje jön haza. Az egyik nap szeret, másnap a pokolba kíván. Jár pszichiáterhez, szedi a gyógyszert rendesen, de a fázisváltásnál nekem kell figyelnem, ha nem sikerül és kórházi kezelés kell neki, mert nem csípjuk el időben, az is megterhelő, és elfáradtam nagyon. Hiába a gyógyszerek, nem tud kiegyensúlyozott lenni. Évek óta ez van, én még élnék, de felemészti a helyzet az összes energiámat.
2024. jan. 14. 15:12
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
Keresni kellene másik pszichiátert, lehet, hogy a gyógyszereit nem állították be rendesen. Nem ugyanúgy hatnak mindenkinél. Főleg, ha ilyen összetett zavara van.
2024. jan. 14. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!