Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem bipoláris/borderline! Van aki ebben a helyzetben van még rajtam kívül?
En borderline vagyok. Kivulallo szamara erthetetlen okbol is olyan iszonyatosan ketsegbe tudok esni, szinte ongyilkossag hataraig, hogy azt mondom, szakits akkor inkabb. Egyutt is szenvedni fog, de te is.
Szerencsere en bipolaris nem vagyok, de olyan ferjem van, aki nagyon jol tud banni velem, mint egy szulo a gyerekkel. De ez ritka is, meg nem kell mindenkinek vallalnia.
Miért kérdés, hogy miért mentem hozzá? Örülök, hogy mindenkinek jó a házassága és nem követ el hibákat.
Miért is nem lehet borderline és bipoláris egyszerre? Bizony van, hogy egyszerre mindkettő. Nézz utána.
Elméletben lehetséges, hogy egyszerre legyen valaki a kettő, de valójában rohadt kevés az esélye. Szinte semmi.
Pláne, hogy sok esetben félre is szokták diagnosztizálni oda-vissza ezt a kettőt. Van átfedés a klinikai képben.
Szóval több, mint valószínű, hogy az egyik van csak neki, és első lépésként jó lenne tudni, melyik.
Nekem az exem bipoláris, odáig nem jutottunk el, hogy hozzá menjek feleségül.
Én nagyon szerettem, elfogadtam ezt az egészet, de azt hiszem ő nem tudta teljesen feldolgozni (a kapcsolat alatt kapott diagnózist), és szakított velem. Akkor majdnem belepusztultam, mert én tényleg mindenem beleadtam abba a kapcsolatba, de vissza nézve már örülök, hogy így történt, valószínűleg én is eljutottam volna oda, ahol most te vagy.
Megfelelő orvosi kezelessel, ha tenni akár magáért a beteg, akkor azért együtt lehet ezzel élni, mármint a bipoláris zavarral,borderlinról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!