Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak,mindenben segìtitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,mindenben segìtitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy a háztartásban, gyerekkel való foglalkozás.

Vagy mindent rá hagyok a nőre, hogy minden az ő dolga?

Sajnos ismerek egy férfit, aki szó szerint semmit nem csinál a házasságban, de elvárja, hogy a felesège mindenben kiszolgálja.

Négy gyerek van, de egyikkel sem foglalkozik a pasi.

Sőt még elvárja, hogy a nő mèg ha hulla fáradtan is, de szexeljen vele.

2024. jan. 12. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Téged ez miben érint? :D nyilván nem normális a férfi-
2024. jan. 12. 12:47
 2/15 A kérdező kommentje:

Na kezdődik a GYK-n a beszólogatàs.

Tessèk,itt vagyok, szedjèl szét.

2024. jan. 12. 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk valóban, ahhoz, hgoy a kérdésre kapj választ, teljesen fölösleges egy példát is hoznod rá az ismerettségi körből. Ilyenkor a legjobb, ha írsz egy olyat, hogy "minden a nő dolga? Vagy a háztartásból kvieszed a részed, a gyereknevelés az ő dolga? Esetleg fordítva?". Szóval vázolod a felmerülő opcókat, segítve a funkcionális analfabétákat:D

nade

Én igyekszem. Jellemzően a konyhát és a fürdőt én szoktam takarítani, a porszívózást meg a főzés nagyrészét meghagyom neki. Ugyanakkor ő vega én meg húsevő, szóval a húsételeket pl magamnak megcsinálom. A bevásárlást ő vezényli, én mindig csak a "magam részét" meg apróságokat adok hozzá, de egyébként praktikailag együtt megyünk vásárolni mert én cipelek:D

A gyerek még úton van. Ezzel kapcsolatban amúgy a terhesség miatt baromira fáj a keresztcsontja. Erre lehetőségeinkhez mérten minden nap csinálunk eg ymanuálterápiát ami azt jelenti, hogy én végzek el rajta egy gyakolatsort (csigolyahúzás, mindenféle billentések, ilyesmi). Nem olyan hosszú, kb napi 20 perc.

A terhesség velejárója az is, hog ymást már nem éri el a földet:D Szóval időnknt szól, hogy vegyem már fel amit ő a ház másik fleén leejtett:D Mit mondjak, kissé türelempróbáló, de amúgy "jó közös program":D

2024. jan. 12. 13:02
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

"A bevásárlást ő vezényli"

Kapcsolatban ő a manager, te az idétlen beosztott.

2024. jan. 12. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem segít, hanem kiveszi a részét.
2024. jan. 12. 13:47
 6/15 A kérdező kommentje:

Tényleg. De jò. Akkor én vagyok a fasz, hogy rosszul fogalmaztam.

2024. jan. 12. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
4, te se láttál még kapcsolatot közelről:DD
2024. jan. 12. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megosztjuk a feladatokat. A férjem nem "segít", hanem közösen csinálunk mindent.

Nekem nincs jogsim, a vezetés az ő dolga, a bevásárlást közösen intézzük, közösen írunk listát. Mosogatást egyszer ő, egyszer én. Főzni nem tud, de egyszerűbb kajákat elkészít magának vagy a gyereknek, ha nem vagyok otthon. Porszívózik, én törlök port, mert ő porallergiás. Én takarítom a fürdőszobát konyhát, ő cseréli és szedi a macskaalmot. A szemetet kiviszi, csekkeket ő adja fel. Kerti munkákat én csinálom (virágok, fák, gizgazok), de ő fűnyírózik és barkácsol.

Amikor a lányunk pici volt, nem tudtam szoptatni, együtt keltünk éjjel, ő tápszert készített, én addig pelenkáztam és nyugtattam, vagy fordítva.

Mindketten játszunk a gyerekkel, elvisszük apás/anyás különprogramra. Táppénzen felváltva vagyunk vele.

Mi tényleg nagyon jól összedolgozunk, működik a rendszer. Ha egyikünk beteg, a másik kisegíti, gondoskodunk egymásról, van időnk és lehetőségünk pihenni. Ha egyikünk kivan, mint a szar, akkor levesszük a nyakából a terheket.

2024. jan. 12. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Annyira kiakadtok szavakon. 🤣
2024. jan. 12. 15:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Nálunk, mivel mindketten dolgozunk, kb felesbe mennek az ilyen feladatok. Nem csinálunk belőle cirkuszt, nem megy a méricskélés, de kb az egyensúly megvan. Megvan, hogy ki milyen feladatokat szeret csinálni, pl a párom szeret főzni, tehát azt ő csinálja, de én meg vagy bevásárolok, vagy utána mosogatok. Én nem szeretem a porszívózást, ezért azt a párom csinálja, de felmosni én szoktam. Kb így. Még nincs gyerek, de ha egyszer lesz, nem tudom elképzelni, hogy a vele való feladatokat ne osszuk meg.
2024. jan. 12. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!