Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak,mindenben segìtitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,mindenben segìtitek a párotokat?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy a háztartásban, gyerekkel való foglalkozás.

Vagy mindent rá hagyok a nőre, hogy minden az ő dolga?

Sajnos ismerek egy férfit, aki szó szerint semmit nem csinál a házasságban, de elvárja, hogy a felesège mindenben kiszolgálja.

Négy gyerek van, de egyikkel sem foglalkozik a pasi.

Sőt még elvárja, hogy a nő mèg ha hulla fáradtan is, de szexeljen vele.

2024. jan. 12. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kiveszi a részét a párom a házimunkában, de jóval kevesebbet csinál, mint én. Cserébe ő másban ad többet. Pl többet fizet bele a kiadásokba. Nekem több lelki támogatásra van szükségem, sokkal kedvesebb is velem amúgy, türelmesebb. Úgyhogy nem baj nekem, hogy főleg én házimunkázok.
2024. jan. 12. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is munkamegosztás van. Nincs kifejezetten felosztva, hogy mi kinek a dolga, hanem aki előbb odaér, akinek több energiája/kedve van hozzá, az megcsinálja az adott feladatot. A háztartás nagyobbrészt gépesített, kéthetente jön takarítónő is, szóval csak az ilyen mindennapi apróságok vannak, mint mosogatógép ki-be pakolása meg egy adag mosás elindítása/teregetés, de kb ennyi, esténként amíg ő a gyerekeket fürdeti, addig én összepakolom a nappalit és elindítom a robotporszívót, és kb ennyi a nagy házimunka nálunk :D A gyerekekkel nagyjából egyenlő mértékben foglalkozunk, szerencsére tökéletes apjuk. A kérdésedben vázolt nőnél meg nyilván ez rendben van, számára megfelelő ez a helyzet, különben nincs az a hülye (már bocsánat), aki 4 gyereket is bevállal egy ilyen kapcsolatba, kivéve tényleg akkor, ha ez neki is jó valamiért.
2024. jan. 12. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem otthon van a picivel. Általában elvégzi a házimunkát mire hazaérek, de ha esetleg nem akkor megcsinálom ha sürgős. Hétköznap nem sokat tudok segíteni, mert hajnalban megyek este érkezem. Vacsora után vagy a babát fürdetem és vele vagyok, vagy elmosogatok. Hétvégén szombaton nincs házimunka, se takarítás. Aznap elmegyünk valamerre csavarogni. Vagy csak otthon pihenünk. Vasárnap én főzök, és együtt takarítunk.
2024. jan. 12. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Majdnemhogy csak olyan családokat ismerek, akiknél a nő kiszolgálja a férfit. Ezt látja a gyerek is, ezt a mintát fogja továbbvinni.

Párom 26 éves koráig egy kenyeret nem kent magának. Az elején elmondtam, hogy nekem ez nagyon kizáró ok az együttélés során. Megtanult mosni, teregetni, mosogatni, egyszerű kajákat főzni, babával kapcsolatban mindent megcsinál.

Azt mondom, kell nekik egy kis ösztönzés. Illetve nem segítenek, hanem ők is kiveszik a részüket.

2024. jan. 12. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem segít, hanem megcsinálja, magától, és bevallom, íróként (én vagyok a nő) néha sokkal összeszedetlenebb vagyok, mint ő.

Nem jó, de olykor a regényemben élek... :D

2024. jan. 14. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!