Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarhat még így tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat még így tőlem valamit a párom?

Figyelt kérdés
Párom a kapcsolatunk női tagja. Nos 2 éve vagyunk együtt, sokszor vagyok féltékeny mióta tudom, hogy előttem volt viszonya egy másik kollégával mert egy helyen dolgozunk. Azóta vagyok megzakkanva, minden mögé látok valamit. Viszont nagyon szeretem, igyekszem mindent megtenni csak ez nem akar össze jönni így most szakított velem. Nem tudom mit akar, hogy komoly e. Elég határozottan mondta, de a cuccaim nála vannak, a közösségi oldalakról semmi közös dolog nem került le, néháy napja még én voltam élete szerelme majd féltékenykedtem és mondta hogy elég. Nem tudom mi lehet benne, kicsit olyan mintha ő is érzelmi hullámvasutazna. Egyszer már volt hasonló de akkor ez a húzd meg ereszd meg effektus volt.
2024. jan. 9. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt elotte valakije? Ezt nem tudod felfogni vagy megemeszteni?

Szerinted huszon vagy harmincvalahany evesen ugy pottyant le a foldre, hogy elotte nem letezett, nem elt?

2024. jan. 9. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De minek féltékenykedsz? Ha meg akar csalni úgy is megfog. Így meg csak elüldözöd.
2024. jan. 9. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog visszamenni hozzád, mert a lelki békéje többet ér ennél. Aztán ha összejön egy normálisan kötődő férfival és rájön, hogy milyen egy jó kapcsolat, akkor azt se fogja utólag érteni, hogy mit szerethetett benned valaha. Te meg a következő kapcsolatodat is tönkre fogod tenni ezzel a jellemhibáddal.
2024. jan. 9. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Ő nem érzelmi hullámvasutazik, csak elege lett, hogy ok nélkül féltékenykedsz. Betelt nála a pohár, azért szakított.
2024. jan. 9. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

S mióta tudod, már a kapcsolat eleje óta? Azért ez nem mindegy...

Ettől még szakított, mert nem látja veled a közös jövőt. Fogadd el, s ne abból próbálj következtetést levonni hogy mi van (még) fent a közösségi oldalakon (ha majd lesz ideje, kedve, eszébe jut akkor úgyis módosítani fogja).

2024. jan. 9. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!