Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek olyan hogy a párotok exe azon volt hogy tönkre tegye a kapcsolatotokat? Mit tegyek szerintetek? Írjátok le a teljes sztoritokat. Köszönöm.
*Történt veletek olyan hogy a párotok exe azon volt hogy tönkre tegye a kapcsolatotokat?"
Igen, miután kiderült, hogy a fazon aki miatt válni akart harmadát sem kereste a férjének. Akkor mindent vissza akart csinálni, és akkor kezdte az ilyesfajta játékait, mivel a mi kapcsolatunk meg erős volt. Még az 5 éves gyereket is képes volt manipulálni és nem érdekelte, hogy a gyerek lelkileg mit él át, hogy zuhan össze. Majd amikor a manipulációjára fény derült bevonta az anyját, és arra fogta.A férjet meg elkezdte zsarolni a gyerekével, hogy ha nem megy vissza akkor elintézi hogy sose láthassa a gyereket, vagy max. két hetenként. Egy olyan férfinél aki élt halt a gyermekéért, és minden nap képes volt a gyereket oviba vinni, hozni, még akkor is amikor -mivel heti váltásba voltak-a nőci a másik fazonnal volt.
Személyesen ismertem a nőt.
11+
Mivel személyesen ismertem a nőt, nem egyszer volt közös találkozó stb. és pontosan láttam, hogy kicsuda-micsuda igy pontosan tudom, hogy nem csapott be a férfi. Ez ügyben.
A gyerek egyik héten velünk, másik héten a nővel volt. És a gyerek szeretett engem, ezt mindenki látta, tudta, mondta is. Nem egyszer az anyjának néztek, és nekem kellett javítanom az orvosnál is, hogy nem én vagyok az édesanyja a gyereknek-és ez is egy plusz probléma volt.
Fő a pontosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!