Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy a párotok exe negatív
hatást tudott gyakorolni a kapcsolatotokra?
Milyen negatív hatásról van szó pontosan?
2023. dec. 10. 22:40
2/8 A kérdező kommentje:
Viszályt, akár szakítást is tudott előidézni.
Nem tud, HA a párod, vagy te nem hallgat rá, nem tud befolyásolni.
2023. dec. 10. 22:45
Volt amikor a volt feleség minden vasárnap SMS-t küldött, de ez az időszak is elmúlt.
Sőt volt amikor úgy éreztem hogy a mi közös gyerekünket hanyagolja mert a felnőtt lányát jobban szereti. Ez is változott.
2023. dec. 10. 23:43
Igen, de szerencsére nem sikerült neki. Miután felkerült Facebookra az első közös kép a férjemmel (olyan 1 év együttlét után), hirtelen megjelent az exnője. Pontosan emiatt nem reklámoztuk a kapcsolatunkat. Nem írtuk ki, nem posztoltunk képeket. Nekem volt egy ilyen félelmem, mert tudtam, hogy a nő ragaszkodik hozzá. Az exnő addigra szült az új kapcsolatba egy gyereket akkoriban külföldön. Aztán a férjemet hívogatta, hogy bàntalmazza a csàvó és segítsen neki hazaszökni gyerekkel együtt. Tegyük hozzá, hogy külföldön dolgozva viszonya volt azzal az emberrel, folyamatosan csalta anno éveken keresztül a férjemet. Szóval próbálkozott, de a férjem nagyon csúnyàn elzavarta. A csaj megsértődött, letiltotta a férjemet, így nem is beszélnek egyáltalán mai napig se. Ennek màr 4 éve. Annyira bántalmazza a jelenlegi párja az exnőt, hogy tavaly szült neki még egy gyereket. Most nem tudom eldönteni, hogy menekülni akart az elején, de ilyen szinten kapcsolatfüggő, vagy csak az egója sérült szegény párának miután a férjem néhány hónappal a szakításuk után már nekem udvarolt nagy hévvel. Az igaz, hogyha nem hagyjátok, akkor nem is tud bekavarni. Ne hagyjátok! Zavarjátok el, tiltsátok a francba, mert csak felesleges feszültséget generál köztetek.
2023. dec. 10. 23:58
Igen. Ők jó kapcsolatban maradtak, szerettek volna ebbe engem is integrálni. Én erre nem voltam hajlandó, és rohadtul untam a volt felesége folytonos emlegetését. Részemről teljes elhidegülés lett a vége.
2023. dec. 11. 08:24
Volt egy barátom 1 évig és állandóan az exfeleségéről beszélt. Pedig ő csalta meg és ő akart elválni tőle. Aztán összejött egy másik nővel de az lebetegedett így azt is elhagyta. Engem az is zavart hogy lebetegszik egy nő akit állitólag szeret és elhagyja…..
De az is baj volt hogy a feleségét csalta , elhagyta másért,pedig gyerekük is volt.
Velem is csak szórakozott, egyszer gyereket is akart csinálni csak el rohantam esemény utáni tablettáért.
Mindig az exfeleségérôl beszélt és csupa jókat. Bár szerintem irigykedve nézte annak a nőnek a boldogságát.
2023. dec. 11. 09:02
Volt ilyen, az exem és az exe tönkre is tette a kapcsolatunkat. Az én exem egy gyáva és megalkuvó, mindenkinek megakar felelni. Szerinte el kellett volna fogadnom, hogy napi szinten cseverésznek, heti szinten találkozgatnak, programozgatnak, úgy hogy a szakításuk után egy perc se volt, hogy ne beszéltek volna. Szóval nem volt igazi lezárás közöttük, persze azt hazudta az exem, hogy csak barátok. Nahh persze. XD Remélem egyiknek se lesz soha senkije emiatt a beteges ragaszkodás miatt. Ámen. :)
2023. dec. 11. 12:51
Kapcsolódó kérdések: