Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szakítás után újra összejöttek a volt párjukkal, mennyi idő után tették? Milyen lett ezután a kapcsolatotok?
Rendszerint mindig rosszabb mint volt.
Minel több a békulés annál jobban leválsz róla.
Csak az elso szakitas a nehéz. A 2. 3. 4. 10. már egyre könnyebb mire végre lecseng az egész hogy már soha többé nem békülsz ki.
Pl mi eloszor azert szakitottunk mert kibeszélt engem de gúnnyal negatívan a hátam mögött és lejáratva. Ez nekem egy hatalmas "pofánvágás" volt, hogy akkor ezekszerint nem is szerethet akkor..
2. Vok folyt
Aztán kibékulés megbánta szerelmeket vallott
2.alkalommal.azert szakitottunk mert haveri körben flörtölt egy c.go pr.stival es velük ment el szilveszterezni mivel én kivontam magam abbol a társadágbol es akkor nem velem jött.
Azért ez már sulyosabb volt.
De megint kibékultunk mert en szenvedtem..:(
3.alkalommal azert szakitottunk mert egy társaságban neki álltak csíkokat kihúzgálni az asztalta a szulinapja alkalmábol. Én hazarohantam pánikban..
De megbeszéltuk hogy alkalmi jellegu volt.
4. Alkalommal azert mert féltekenységre hivatkozva elkezdett engem tamadni es agresszivan. Hazamenekultem.
Bocsánatot kért.
5. Alkalommal ami a végleg a vége is màr meg akart ölni is
respect 3#
velem is hasonló dolgokat csinált az ex csajom, és folyton szakított velem és én mindig vissza fogadtam, csak a legvégén tényleg ki dobott majd utána már szopott is egy másik pasit majd próbált még barát maradni, hát a francnak sem kell egy ilyen ember.
10 éve együtt vagyunk. Az első 3 évben nagyon éretlenek voltunk, és előfordult, hogy veszekedéskor szakítottunk, majd újra összejöttünk. Utólag tudjuk, hogy ezek nem voltak valódi szakítások, csak ilyen tini szintű bohóckodás. Azóta leálltunk ezekkel a dolgokkal, benőtt a fejünk lágya, és a veszekedések is minimalizálódtak.
Ha komoly problémák miatti, komolyan gondolt szakításról van szó, az nyilván egy másik téma, ilyen esetben én sem kultiválnám, hogy újra összejöjjünk. Pláne így, ahogy olvasom a 3-as válaszoló történetét.
Most jót mosolyogtam ezen.
Aki az exével összejön az ugyanazt a szr filmet is megnézi újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!