Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar veletek ilyen? Szakitas utan ujra összejöttetek es jo, mukodokepes kapcsolatotok volt/van?
Nem volt... 3 barátomat is feltudom most neked hozni akikkel újrakezdtük..
Nézzük az elsőt: jártunk 4 napot aztán dobott( mert nem feküdtem le vele annyi idő alatt -.-") utána kb 8 napot ... akkor is ezért dobott...
Másik pasimnál : jártunk 1 hónapot ( megcsaltam, szakitott velem).. mikor öszejöttünk megint akkor kb 3 hétig birta, mivel távkapcsolat volt és nem tudtunk talizni ..szerinte.. ( pedig fél óra busszal -.-")
És volt még egy akivel újrakezdtük: Na ő szakitott, mert keverték a sz@rt h megcsaltam ( közben nem is )... utána kibékültünk és szakitott megint... (mert h már nem szeret, de előtte pár nappal még mindent megtett volna értem -.-")
Mostani barátommal több mint egy éve vagyunk együtt.. :)
De szerintem egy kapcsolat már nem lesz a régi 1 újrakezdés után... :/ annak szerencséje van akinek sikerül :)
17/L
Van akinek sikerül van akinek nem.
De egy próbát megér.:)
Okos kérdés... Van ott intelligencia...
Nekem 2 ilyen volt...
Elsőnél 1 év után szakítottam, mert megcsaltam (sokszor), és otthagytam a másik komoly miatt...
A másik komoly tartott másfél évig, majd őt is dobtam, visszamentem az elsőhöz, vele voltam még 3 hónapot, és megint kidobtam, mivel (nem fogjátok kitalálni:D), visszamentem a 2.-hoz.:D Vele együtt voltam még 2 hónapot, és dobtam a 3.-ért, aki jelenleg is a párom:)
A köztes futó kalandokat, megcsalásokat nem jegyzem le utólagos engedelmeddel:)
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!