Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan élte túl a kapcsolatoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élte túl a kapcsolatotok az egyetemet?

Figyelt kérdés
ZH időszak van most nálunk, a jövőhéten 3 ZH-t fogok írni. Nagyon sokat kell majd tanulnom, és valószínűleg jövőhét végéig alig fogom látni a barátnőmet, és kb. Csak 2x fogok vele együtt aludni. Aztmondta, hogy ő nagyon nehezen bírja ezeket az időszakokat, és tudja, hogy nem az én hibám, hogy nemtudunk találkozni, de neki ez nagyon kevés. És hogy megérti, hogy sokat kell tanulnom, de ő többre vágyik, neki olyan ember kell aki majdnem minden nap vele tud lenni. Felmerült a szakítás is, de nagyon szeretem őt, és nemtudom mit tudnék tenni. Így is buktam már az eddigi ZH-im, mert vele akartam lenni. Az a baj, hogy mindketten kolisok vagyunk, más egyetem más kolijában.

2023. okt. 19. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

A csaj sajnos egy kullancs.Semmi megértés nincs benne.

A szex nem az élet közepe,ezt beláthatná.Nincs rosszabb egy ilyen önző embernél,aki a másikat is lehetetlen helyzetbe hozza azért,mert megesik rajta a szíve...

2023. okt. 19. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Az én párom az ország másik felén van kiképzésen, én pedig kolis vagyok, heti egy napot töltünk együtt, panaszkodunk, de kibírjuk. Ha a párod hátráltat a tanulmányaidban, akkor az már messziről büdös.
2023. okt. 19. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Ezt bőven ki lehet bírni. És ki is kell. Lesznek még ennél is húzósabb időszakok az ember életében, amikor akár hónapokig nem lehet szexelni, vagy találkozni sem.

Heti 1-2 találkozás nem olyan rossz.

Ne bukj meg miatta! Ne hagyd, hogy rámenjen a kapcsolatodra a jövőd, nem ér annyit, mert láthatóan a lánynak sem érsz annyit, hogy kibírja.

2023. okt. 19. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ez miatt szakítani akar?Nem hogy örülne hogy próbálod építgetni az életedet..

Elhiszem hogy rossz ez így,de én nem mondanám a páromnak ezt,ha szeretem őt.

2023. okt. 20. 07:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó félévem tolom az egyetemen (mester, 5 éve, lassan 5 és fél járok már). Van tapasztalatom:D

A ZH időszak kb 1-2 hét, a vizsgaidőszak kb 4 attól függően hova jársz, hogyan osztod el a vizsgákat stb. Lesz még rosszabb is:D Szakdolgozatot kell majd írni, védésre készülni, valaki még tételeket is tanul. Ha valaki elvileg felnőtt ember létére nem bír ki 1-2 hetet kevés vagy akár semennyi találkozással, akkor az vagy egy ragacs és/vagy fejben nagyon gyerek. Minden értelmes ember megérti, hogy vannak időszakok amikor máshova kerül a fókusz, de ez ideiglenes.

Ennyit ki lehet bírni.

Én elmentem fél évre (6 hónap) Erasmusra. Igaz szingli voltam, de volt olyan olasz barátnőm aki szintén jött közel ennyi időre és a barátja meg közben szintén ment máshova. Nem nagyon találkoztak. Kibírták. Volt olyan kapcsolat más barátoknál ami szétment, de ott a csaj már nem szerette a barátját. Egy jó kapcsolat ki bír akár pár hónapot és azért Európán belül simán lehet utazni akár egy hétvégére. Én pl a külföldi utakat is ajánlanám mindenkinek, hogy menjen. Megéri. Nem éri meg eldobni lehetőségeket emiatt. (Tudom nem ez volt a kérdés csak úgy érzem le kell írnom).

A barátnőd az írásod alapján tipik annak a csajnak tűnik aki a pasira akaszkodik és 0 önálló élete és emellé egy gyerek. Fel kell nőni. Lesz az élet még nehezebb. Támogatni kellene a másikat és némi önkontrollt gyakorolni. Nem rosszindulatból írom, de ez egy toxic hozzáállás.

2023. okt. 20. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért mossa össze rögtön mindenki a szexszel?? A kérdező találkozásról beszélt. Szerintem teljesen érthető, hogy nehéz. Viszont az is igaz az érem másik oldalaként, hogy márpedig el kell fogadnia és ezért a szakítás felmerülése gáz.

34/F

2023. okt. 20. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetem fontosabb, inkább arra koncentrálj. Ha emiatt szakítotok, akkor ez van. Totál különböző igényeitek és időbeosztásotok van, szerintem egyikőtöknek sem kellene lejjebb adnia ebből. Alapból olyan párra van szükségetek, akinek nem esik nehezére teljesítenie, amire vágytok és ami belefér az életetekbe. Az nem megoldás, hogy te elnyomod az ő igényeit, ő meg a tiédet. Az egyetem meg borzasztóan fontos, egy ilyen eset miatt fel ne add, én se tenném, neheztelnél a barátnődre nagyon a jövőben, ha emiatt cseszed el.

24n

2023. okt. 22. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:

én egyetem után szakítottam barátnőmmel.

én szakítottam de ő már kb mindent megtett azért hogy így legyen.

csak gyáva xar az ilyen és nem meri ő maga meglépni. legyen a másik a "rossz"

2023. okt. 22. 16:21
 9/11 anonim válasza:
53%
Nem igazán értem az itt vàlaszolókat, én főállásban dolgozom, folyamatos műszakban vagyok (12 óra), mellette levelezőn egyetemen tanulok, tehát péntek, szombat suli mindig. A vizsga időszak tényleg nehéz,de soha fel nem merült, hogy ne tudnék a párommal is időt tölteni. Ugyan mi együtt élünk, így könnyebb is. Amikor vizsgaidőszak volt, és tényleg reggeltől estig tanultam, akkor is tartottam mindig szünetet, közösen megebédeltünk, esténként elmentünk sétálni, jó időban fagyizni stb, lehet így is csinálni. Fontos a tanulás, de szerintem az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak.. Én biztos nem bírnám ki heti pár találkozóval
2023. okt. 24. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9 akkor te jól osztod be az idődet.. maximalista vagy. és nem stresszel hogy minden mp be van táblázva. 100e ből 1 ilyen ember van
2023. okt. 24. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!