Egyetemen kinézik azt, aki nem jár bulizni? Így is ki lehet alakítani jó kapcsolatokat?
Nem járok bulizni, sem koncertekre, sem kocsmázni. Nem iszom alkoholt, nem szeretek táncolni és igazából a zenéért sem vagyok oda. Egyszer-kétszer elrángattak bulikba, mert “nem hagyhatod ki” és borzasztó volt... én nem érzem jól magam ilyen helyeken, nem tudok magammal mit kezdeni.
Ugyanakkor eddig csak bulikról, koncertekről, kocsmatúrákról hallottam, mint egyetemi programok. Mikor egy-két hallgatónál érdeklődtem a szakokról stb., akkor ők is szinte csak arról tudtak mesélni, hogy milyen jó bulik szoktak lenni. Nekem ezzel nincsen semmi bajom, mert sokan szeretik az ilyeneket, de én ezt egyáltalán nem élvezem. Viszont szeretnék barátokat, ismerősöket is szerezni, de nem tudom, hogy így milyen esélyeim vannak. Középiskolában sem közösítettek ki vagy semmi ilyesmi (nem is adtam rá okot, mert amúgy barátságos és nyitott vagyok) és azért volt egy-két osztálytársam, akivel jóban voltam, de sokaknak csak annyit jelentettem, hogy volt jegyzetem, házim, amit kölcsön lehetett kérni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!