Teljesen magányos vagyok az egyetemen mit tegyek? Többi lent!
Vidéki nagyvárosban szülővárosomban járok egyetemre a lakóhelyemtől 2 utcára. Ami persze ilyen szempontból hátrány mert meg órák között is hazajarok enni.
Két év késéssel kezdtem el a sulit és ebben a városban amúgy sem ismerek kb senkit így teljesen magányosak érzem magam.
Az elmúlt időben introvertalt lettem és depressziós is szóval nincs valami pozitív kisugarzasom.
Valószínűleg persze bennem van a hiba hogy nem nyitok mások fele. Ha kérdezek mellettem ulotol akkor persze válaszol meg segít is de senkivel nem vagyok alap szinten sem jóban igaz rosszban sem tehát kb mintha ott sem lennék.
Nem tudom mivel lehet ezen változtatni ha depressziós vagyok önbizalomhiányos raadasul sajnos enfem az átlagos dolgok nem érdekelnek amikkel ilyen korban foglalkozni szoktak.
Úgy örülnék ha legalább alapszintű szociális életem lenne!
Tippek javaslatok ?
Fiú v lány?
Valamivel oldanod kell a szorongást, amit te valójában nem is veszel észre.
Légy határozott ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak, mosolyogj az eberekre.
Hidd el változni fog a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!