Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyetemen kinézik azt, aki...

Egyetemen kinézik azt, aki nem jár bulizni? Így is ki lehet alakítani jó kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

Nem járok bulizni, sem koncertekre, sem kocsmázni. Nem iszom alkoholt, nem szeretek táncolni és igazából a zenéért sem vagyok oda. Egyszer-kétszer elrángattak bulikba, mert “nem hagyhatod ki” és borzasztó volt... én nem érzem jól magam ilyen helyeken, nem tudok magammal mit kezdeni.

Ugyanakkor eddig csak bulikról, koncertekről, kocsmatúrákról hallottam, mint egyetemi programok. Mikor egy-két hallgatónál érdeklődtem a szakokról stb., akkor ők is szinte csak arról tudtak mesélni, hogy milyen jó bulik szoktak lenni. Nekem ezzel nincsen semmi bajom, mert sokan szeretik az ilyeneket, de én ezt egyáltalán nem élvezem. Viszont szeretnék barátokat, ismerősöket is szerezni, de nem tudom, hogy így milyen esélyeim vannak. Középiskolában sem közösítettek ki vagy semmi ilyesmi (nem is adtam rá okot, mert amúgy barátságos és nyitott vagyok) és azért volt egy-két osztálytársam, akivel jóban voltam, de sokaknak csak annyit jelentettem, hogy volt jegyzetem, házim, amit kölcsön lehetett kérni....

2018. júl. 12. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy barátkozhatunk.:)
2018. júl. 12. 13:40
 12/15 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy zene nélkül lehet élni? Vagy csak az ilyen buli zenéket nem szereted
2018. júl. 12. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem szeretem a zenét (semmilyet) vagy akkor inkàbb úgy fogalmazok, hogy nem szoktam zenét hallgatni és nem is érdekel különösebben, mert bajom nincsen vele, nem zavar vagy ilyesmi, de nincsen rá igényem. Nekem nem jelent semmit.

Nem Pest és nem is Szeged.

2018. júl. 12. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
melyik város, ha szabad tudni? egyebként meg fogsz változni, hidd el, én nagyon introvertált ember vagyok/voltam, gimiben sok osztálytársam bulizott, ivott es pár év után én is beilleszkedtem végül. igaz, a ló túlsó oldalára sosem estem át, de ne félj, minden király lesz ^^
2018. júl. 14. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
de ha nem akarsz bulizni az sem baj, nemézz szét a kampuszon, kik üldögélnek egyedül, esetleg a könyvtárban, mindenhol vannak ugyanúgy bulizós-keveset bulizós-es egyáltalán nem bulizós emberek is.
2018. júl. 14. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!