Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknel keves a szex…nektek nem rossz erzes hogy nem kivan, vagy nem annyira kivan a parotok?
Nálunk volt ilyen, bár nem durván. Kb hetente volt csak akkoriban, én mondjuk heti 2-4-et minimum akartam (előtte egy ideig napi kettő is simàn volt, ezért éreztem nagynak a váltást). Viszont mi meg tudtuk beszélni az okokat, a lehetséges megoldásokat, sőt a párom még a szakember bevonását is felvetette.
Akivel nem lehet ilyenről konstruktívan beszélni, annak nem való párkapcsolat. Ennyi.
Tanuljatok gyerekek: a kapcsolatok 90%-a nem a pénz, az eltérő személyiségek miatt fut zátonyra, hanem mert nincs meg a felek között a kellő mennyiségű ÉS minőségű intimitás. Aláássa a legjobbnak tűnő kapcsolatot is. Frusztrációt, feszültséget szül, "nem vagyok elég jó? nem is kíván?" kérdéseket szül, szinte észre sem veszik felek de a kielégületlenség miatt ingerültebbek, feszültebbek a másikkal ami viták sorozatához (vagy éppen félrelépéshez) vezet.
Szóval a lényeg kevésbé tudományosan: tessék dugni minél sűrűbben! 😂
18-asnak igaza van. Nem feltétlenül veled van a baj.
Nekem van pár egészségügyi problémám, ezért vannak időszakok, amikor a szex gondolatától is sírni tudnék, jobb időkben nincs probléma.
Volt párom nem volt ezzel kapcsolatban megértő. Szerinte nem lehet az ilyet egészségügyi gondokra, hormonokra fogni. Ebben a kapcsolatban sajnos muszáj volt a szex ha nagyon fájt is, vagy mininum orálisan csinálni kellett neki. Egy idő után annyira megundorodtam páromtól, hogy ha kívántam is a szexet megláttam a farkát és az élettől is elment a kedvem. :D Folyamatosan streszeltem már emiatt.
A mostani kapcsolatban megértő a párom. Igyekszik segíteni, ahogy tud és ez nekem is sokat segít. Tudja, hogy az erőltetéstől csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!