Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknel keves a szex…nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknel keves a szex…nektek nem rossz erzes hogy nem kivan, vagy nem annyira kivan a parotok?

Figyelt kérdés
En elegge szenvedek ettol, nem tudom hosszu tavon lehet igy elni?
2024. jan. 7. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt ilyen, bár nem durván. Kb hetente volt csak akkoriban, én mondjuk heti 2-4-et minimum akartam (előtte egy ideig napi kettő is simàn volt, ezért éreztem nagynak a váltást). Viszont mi meg tudtuk beszélni az okokat, a lehetséges megoldásokat, sőt a párom még a szakember bevonását is felvetette.

Akivel nem lehet ilyenről konstruktívan beszélni, annak nem való párkapcsolat. Ennyi.

2024. jan. 7. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Van gyermeketek?
2024. jan. 7. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tanuljatok gyerekek: a kapcsolatok 90%-a nem a pénz, az eltérő személyiségek miatt fut zátonyra, hanem mert nincs meg a felek között a kellő mennyiségű ÉS minőségű intimitás. Aláássa a legjobbnak tűnő kapcsolatot is. Frusztrációt, feszültséget szül, "nem vagyok elég jó? nem is kíván?" kérdéseket szül, szinte észre sem veszik felek de a kielégületlenség miatt ingerültebbek, feszültebbek a másikkal ami viták sorozatához (vagy éppen félrelépéshez) vezet.

Szóval a lényeg kevésbé tudományosan: tessék dugni minél sűrűbben! 😂

2024. jan. 7. 23:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha akar szexelni akkor az a baj, ha nem akkor meg az.
2024. jan. 8. 09:35
 15/19 anonim ***** válasza:
14- egyik szélsőség sem jó, valóban.
2024. jan. 8. 09:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha akar szexelni, az szélsőség? 😳
2024. jan. 8. 09:55
 17/19 anonim ***** válasza:
16-nem, ha túl sokat, állandóan akar szexelni. Igazából semmi nem jó, ahol a két fél igényei nem egyeznek.
2024. jan. 8. 10:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem biztos, hogy veled van a baja. Nálam már egy éve tart ez és nem a páromat nem kívánom, egyszerűen csak eszembe se jut a szex, max néha, illetve nekem eléggé tud fájni is, ha nincs elég előjáték, van, hogy semmi nem segít, fáj és nem tudja teljesen betenni. Úgyhogy én már bele sem akarok kezdeni. De persze tudom, hogy ez így tarthatatlan. Csak mondom, hogy nem biztos, hogy veled van baja.
2024. jan. 8. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:

18-asnak igaza van. Nem feltétlenül veled van a baj.

Nekem van pár egészségügyi problémám, ezért vannak időszakok, amikor a szex gondolatától is sírni tudnék, jobb időkben nincs probléma.

Volt párom nem volt ezzel kapcsolatban megértő. Szerinte nem lehet az ilyet egészségügyi gondokra, hormonokra fogni. Ebben a kapcsolatban sajnos muszáj volt a szex ha nagyon fájt is, vagy mininum orálisan csinálni kellett neki. Egy idő után annyira megundorodtam páromtól, hogy ha kívántam is a szexet megláttam a farkát és az élettől is elment a kedvem. :D Folyamatosan streszeltem már emiatt.

A mostani kapcsolatban megértő a párom. Igyekszik segíteni, ahogy tud és ez nekem is sokat segít. Tudja, hogy az erőltetéstől csak rosszabb lesz.

2024. jan. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!