Van olyan vígjáték ami idén vagy tavaly jött ki és tényleg vicces? (A kérdés 18 felettieknek szól leginkább akiknél nem a Rossz anyák és a Másnaposok üti meg a szintet)
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 17:21
1/6 anonim válasza:
Relatív, hogy kinek mi vicces és mi üti meg a szintet.
Szerintem a Jumanji vicces volt és látványban sem az utolsó, úgyhogy, mint vígjáték, tudom ajánlani!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, az szerintem is vicces volt, moziban láttam :) Jack Black-et bírom
2018. márc. 23. 18:19
3/6 Diavolino44 válasza:
Csak az elsore tudok hivatkozni, mindenkinek mas a vicces, en Lucky Logan-t ajanlom vigjatekok kozul az utottet meg egyedul azt a szinten amit egy vigjatektol elvarok, bar ez a film is inkabb akcio vigjatek egy kis dramaval. Szerintem az egyik legjobb film ami tavaly kijott.
4/6 anonim válasza:
Sorozat: The Marvelous Mrs. Maisel - én ezen sírva nevettem. Fantasztikus angol nyelven érthető viccek vannak benne. Szóviccek is ütősek.
Régebbi, de nemrét jutottam hozzá: Relatos salvajes (2014)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!